Sâmbătă,
02.12.2023
Cer Senin
Acum
16°C

FOTO-VIDEO S-a deschis noul centru comercial al Sibiului. Ce aduce nou?

FOTO-VIDEO S-a deschis noul centru comercial al Sibiului. Ce aduce nou?

Noul centru comercial al Sibiului, Prima Shopping Center, s-a deschis oficial joi dimineață. Din rațiuni legate de pandemie, inaugurarea a fost una lipsită de strălucire, fiecare magazin în parte organizând un mic eveniment în jurul orei 09:00.

Pe un frig pătrunzător și un vânt rece, câteva zeci de sibieni au ținut să meargă până la ieșirea din Sibiu spre Mediaș, pentru a fi primii clienți ai noilor magazine. Două branduri s-au evidențiat în această dimineață: Flanco și Kik.

La Flanco a fost coadă și un pic de înghesuială. De altfel, era singurul magazin unde oamenii stăteau la rând să intre, cu vreo zece minute înainte de deschidere. Am întrebat o doamnă mai tânără pentru ce promoție a venit sau de ce stă la coadă? ”Am văzut și eu că e multă lume aici și m-am pus dar nu știu de ce. Uitați-vă pe geam să vedeți ce au”, mi-a răspuns.

Pe de altă parte, am înțeles imediat după deschiderea ușilor de ce stătea lumea: Reduceri mari la televizoare. Ca să vă dau un exemplu, puteți cumpăra un smart TV cu diagonală medie la mai puțin de o mie de lei.

Doi pași mai încolo, la magazinul Kik, chiar a fost eveniment mare. Adică managerii și-au adus covor roșu, au tăiat panglica și și-au făcut poze să aibă amintire. Ce mi-a atras atenția la Kik a fost că la unele articole vestimentare găsești prețuri aproape incredibile pentru zilele noastre: 3 lei un tricou de copii, să vă dau un exemplu.

Dacă Flanco și Kik am mai văzut, la Sibiu nu aveam Agroland Mega, Numero Uno sau Super Zoo. Toate acestea sunt branduri noi, aduse în premieră de noul centru comercial. Din păcate, nu s-au ținut de cuvânt niciunii și nu au deschis la prima oră, în rând cu ceilalți. La Agroland Mega găsești produse pentru grădinărit, pentru creșterea animalelor, inclusiv fitosanitare. Numero Uno este genul de magazin care reunește mai multe branduri într-un singur loc – în cazul de față mărci spaniole de îmbrăcăminte. Iar SuperZoo e magazin cu produse pentru animăluțe.

Lista completă a brandurilor din noul centru comercial: C&A, Deichmann, Takko, Pepco, Numero Uno fashion, KiK, SuperZoo, Agroland, Flanco, Sportissimo, JYSK.

Dezvoltat de firma sibiană OASIS retail & development, Prima Shopping Center are marele avantaj că este foarte aerisit, fiecare magazin în parte este răsfirat pe o suprafață mare și există suficiente locuri de parcare. Din păcate, după masa ieșirea din Sibiu spre Mediaș devine extrem de aglomerată.

Deschiderea de astăzi reprezintă doar prima fază de dezvoltare a zonei, cel mai așteptat brand pentru anul viitor fiind Jumbo.

„În următoarea fază de dezvoltare vor fi realizate mai multe magazine de retail precum un magazin mare de jucării, două magazine de mobilă precum și mai multe magazine mici care completează mixul celor existente, dar și spații de servicii și mai multe restaurante. Întregul proiect Prima Shopping Center Sibiu va avea la finalizare, în 2023, o suprafață totală de 60.000 mp și va fi unul dintre cele mai mari proiecte de tip retail parc din vestul țării”, au declarat recent pentru Turnul Sfatului reprezentanții OASIS retail & development.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 18904

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Teo

Acum 2 ani

Chelului - tichie de margaritar!
Raspunde

Hurjui Rodica

Acum 2 ani

Buna ziua, Poate prin intermediul dvs aduceti un mesaj celor de la Tursib sin Primaria Sibiu. Te doare sufletul cand miniautobuneze pe traseul 3 (Linia verde) sunt tot timpul goale. Olta intrebuin'are pe un alt traseul snu se poate da? Intreb si eu, Poate Poate. de exemplu de la piata Cibin pe str. Malului opreste la Liceul Independenta. Daca ar avea stratii cu celelalte autobuze ar urca oameni chiar gara, piata cibin, Teatru. Asa.....!!!!!! multumesc!
Raspunde

Gica

Acum 2 ani

Parca masca era obligatorie, sau e doar pentru prosti?
Raspunde

Mihai

Acum 2 ani

De ce pun muzica la maxim??? Cred ca asa se inmultesc clientii? Ciobani... Niste magazine de rahat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus