Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
23°C

Apă Canal Sibiu sprijină înființarea unui nou parc în orașul Sibiu, prin relocarea unei conducte de transport apă potabilă

Apă Canal Sibiu sprijină înființarea unui nou parc în orașul Sibiu, prin relocarea unei conducte de transport apă potabilă

În cadrul lucrărilor de amenajare a unui parc în zona Tilișca, investiție derulată de Primăria Municipiului Sibiu, care presupune și relocarea conductei de transport apă potabilă PE 630, marți, 12 octombrie 2021, între orele 01,00 – 22,00, se vor executa lucrări de cuplare a unui tronson de conductă, pe strada Preot Bacca.

Intervenția este asigurată de firma Prohart SRL, cu finanțare și asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu, pe durata acesteia fiind posibile scăderi de presiune până la lipsa totală a apei, precum și modificări ale turbidității,  în următoarele cartiere și zone ale orașului: Ștrand, Piața Cibin, Turnișor, Terezian, Țiglari, Veterani, Gara Mică, Lazaret, Lupeni, Gușterița, Orașul de Jos, Gară, Ștefan cel Mare și Zona Industrială Est.

De asemenea, în blocurile cu peste 5 etaje din zonele enumerate este posibilă lipsa totală a apei în perioadele cu vârfuri de consum, pentru apartamentele de la etajele superioare.

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul a 4 autospeciale ce vor putea fi solicitate prin intermediul Dispeceratului.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă. La reluarea furnizării sunt posibile modificări ale turbidității apei.

Mulțumim tuturor abonaților noștri pentru înțelegere, lucrările având ca scop creșterea calității serviciilor oferite cât și îmbunătățirea calității vieții, prin realizarea unui nou parc în orașul Sibiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1932

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus