Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și mergem în drumeție

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și mergem în drumeție

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor. Mergem la spectacole de teatru și la cinema, participăm la ateliere creative și la inaugurarea unei grădini urbane.

Vineri, 8 octombrie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

La Shopping City Sibiu, în acest final de săptămână se desfășoară un târg de antichități și produse handmade. Târgul are loc în zona scărilor rulante, între 10 și 22. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

CreativeAct vă invită de la ora 17 la un atelier de pictură în culorile toamnei. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot de la ora 17, poeți din 9 țări se reunesc la Fabrica de cultură de pe strada Triajului, la Z9 festival. Mai multe informații găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Familia Adams”, „Baby boss – afaceri de familie”, „După ce ne-am îndrăgostit”,  sau „Luca” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 9 octombrie

Teatrul Gong pregătește de la ora 11 și de la ora 18 spectacolul Micul Prinț. Povestea este recomadată copiilor cu vârsta de peste 9 ani și prețul unui bilet este de 12 lei. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 12 suntem invitați în cartierul Ștrand pentru a sărbători inaugurarea unei grădini urbane. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

Contemporary Creative Dreamers prezintă spectacolul de dans contemporan “Bite The Bullet/ Re:Mix” în datele de 9 și 10 Octombrie, interval orar 17:00 - 17:30, pe pe Esplanada Filarmonicii de Stat Sibiu, strada Cetății 3-5. Detalii mai multe despre eveniment găsiți aici.

În cadrul DATFest - ediția a VI-a, în ultima seară a festivalului, în holul Facultății de Litere și Arte o să aibă loc vernisajul expoziției - Fotografie de teatru. Vernisajul este urmat de un spectacol de teatru - dans în Studioul Cavas, începând cu ora 19. Detalii găsiți aici.

Duminică, 10 octombrie

În perioada 8 - 10 octombrie, sunteți invitați în Piața Mică din Sibiu la un târg de antichități și produse handmade. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 9, se organizează o drumeție cu picnic pe traseele Eurorando, pornind din Rășinari. Informații găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus