Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Reîncep avertismentele și amenzile pentru nepurtarea măștii

Reîncep avertismentele și amenzile pentru nepurtarea măștii

Jandarmii sibieni anunță desfășurarea unor acțiuni de informare și verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 9 octombrie aceștia au desfășurat acțiunile în zonele aglomerate, piețe și localuri din zona centrală a municipiului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de informare la pensiuni/hoteluri din stațiunea Păltiniș.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 10 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

„Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară, să aibă grijă de sănătatea lor și a celor apropiați!”, transmit jandarmii sibieni.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus