Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

UPDATE: Polițiștii anunță că minora a plecat voluntar de la domiciliu

UPDATE: Polițiștii anunță că minora a plecat voluntar de la domiciliu

Actualizare: Polițiștii sibieni au transmis că în cazul minorei ACATINCĂI CHRISTINE ROXANA MIRABELA, în vârstă de 17 ani, este vorba despre o plecare volutară de la domiciliu. 

Știre Inițială: Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 09 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 06,30, fiica sa minoră, ACATINCĂI CHRISTINE ROXANA MIRABELA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Hamba, comuna Șura Mare, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 55 de kg, ochi verzi, păr roșcat, fir drept, lung, constituție atletică.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans, geacă din material blue - jeans și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Semne particulare: tatuaj încheietura mâinii stângi - brățară cu trandafiri, tatuaj braț stâng - femeie ținând un trandafir în mână, tatuaj antebraț - „NO LIMIT”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 1 an

Vagaboanda!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus