Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Cioloş: este o onoare şi o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiţi

Cioloş: este o onoare şi o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiţi

Liderul USR, Dacian Cioloş, consideră "o onoare şi o mare responsabilitate" desemnarea sa de către preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru şi precizează că Uniunea Salvaţi România va avea o şedinţă a Biroului Naţional pentru stabilirea echipei de negocieri şi a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.

"Preşedintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare şi o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiţi, aşa cum am şi anunţat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării şi să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză şi pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forţelor politice. Vom avea o şedinţă de Birou Naţional pentru stabilirea echipei de negocieri şi a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern", a scris Cioloş, luni, pe Facebook, citat de Agerpres.

El a adăugat că "liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia preţurilor la energie şi reformele din PNRR".

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, după consultările cu partidele parlamentare, că a decis să îl desemneze pe Dacian Cioloş candidat pentru funcţia de prim-ministru. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 617

Comentarii

1 comentarii

AndreiD

Acum 2 ani

Au USR-istii si PNL-istii astia oameni unul si unul. Te si miri de unde ii aleg asa de bine. Parca au luat lectii de la PSD. Pentru a-l aduce pe Ciolos prim-ministru a fost programat Colectivul, cu atatia morti. Are spate puternic Ciolosica. Precis are pregatite si reformele dorite de cei care il imping la varf. Trebuie sa facem anticipate, sau revolutie, din doua una. Altfel nu mai scapam de jegurile astea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus