Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Maria Greavu, primarul Loamneșului, despre alocările de bani din fondul de rezervă pentru primăriile PSD. „Nu mai pot să accept așa ceva”

Maria Greavu, primarul Loamneșului, despre alocările de bani din fondul de rezervă pentru primăriile PSD. „Nu mai pot să accept așa ceva”

Nemulțumirile primarilor PSD legate de alocările de bani publici din fondul de rezervă al guvernului pentru primăriile controlate de PNL au fost spuse săptămâna trecută la sediul Instituției Prefectului Județului Sibiu. Printre aceștia, nemulțumită de aceste alocări s-a arătat și Maria Greavu, primarul comunei Loamneș, care spune că dincolo de cei 50.000 de lei primiți de primăria din Loamneș, pentru aceasta contează mai mult să se facă dreptate, iar cei care au ajuns în funcții importante ar trebui să „se trezească”.

„Mi-ar crăpa obrazul de rușine să țin omul la poartă în halul ăsta. Suntem reprezentanții oamenilor, avem responsabilități și trebuie să fim tratați ca atare. Așa cum avem respectul față de fiecare om, de fiecare cetățean, cred că îl merităm și din partea acestei instituții.

În 2021, stăm ca milogii la poartă. Am venit azi aici nu pentru cei 50.000 de lei care mi-au fost alocați. Ci pentru a face o dată dreptate, iar cei care au ajuns acolo sus, în funcții, să se trezească. Ne cere Instituția Prefectului o seamă de situații, cerem oferte pentru reparații urgente, întocmim acte. Și să aloci bani așa... Că toți vorbesc despre «hoții de primari», dar eu nu mă identific cu acei oameni, sunt un primar corect, mi-am făcut treaba și vreau respect din partea instituțiilor statului, nu suntem milogii nimănui. Nu mai pot să accept așa ceva. Domnul prefect are rădăcini în Loamneș, de acolo e tatăl lui care a fost preot în Tălmaciu. Cum se poate uita în ochii mei, când noi avem la Loamneș 300 de copii la școală care fac naveta și care stau în frig, dar el alocă banii la Ludoș, acolo unde sunt zece copii. Și acolo alocă sume de zece ori mai mari decât la Loamneș”, a declarat Maria Greavu, primarul comunei din Loamneșla întâlnirea de vinerea trecută.

95,95% din banii primiți de localitățile din județul Sibiu, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, au fost direcționați către primării PNL, reiese din documentele transmise de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Vizualizari: 671

Comentarii

2 comentarii

Marius

Acum 1 săptămână

Vorbeste, Mărie, dar pamanturile bunicilor nu le-ai retrocedat! Halal corectitudine!
Raspunde

Marius

Acum 1 săptămână

Nici noi n-am putut accepta sa nu primim inapoi pamanturile pt. care bunicii au muncit din greu! Lupta-te cu morile de vant cum ne-am luptat si noi cu primaria Loamnes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus