Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Femeie filmată cum pune măști de protecție pe racla cu moaștele Sf. Parascheva: Pentru noroc, le duc familiei

Femeie filmată cum pune măști de protecție pe racla cu moaștele Sf. Parascheva: Pentru noroc, le duc familiei

O femeie a fost surprinsă în timp ce punea mai multe măști de protecție pe raclă la moaștele cuvioasei Parascheva de la Iași. Femeia este originară din Bistrița-Năsăud și este stabilită în Italia de mai bine de 20 de ani. De 6 ani și-a făcut un obicei de a veni la Iași în pelerinaj, iar măștile de protecție vor ajunge la familie.

Femeia din Bistrita, care locuiește în Verona, Italia, de 20 de ani, a fost filmată cum șterge racla cu un mănunchi de măști de protecție. A povestit pentru reporter că va duce măștile familiei, pentru „noroc”.

„Am simțit așa o chemare. De cinci sau șase ani, în fiecare an vin aici. Sunt cetățean italian, dar nu pot fără ajutorul dânsei. Sunt măritată cu un italian. Anul ăsta soțul meu a fost foarte bolnav. Duc măștile acasă, pentru ei,” a povestit femeia pentru TVR, scrie digi24.ro

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, peste 29.000 de persoane au trecut până luni pe la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, aşezată într-un baldachin amenajat în curtea catedralei din Iași.

 

Comentarii

4 comentarii

Quetzalcoatl

Acum 1 săptămână

Superstitie si ignoranta merg mina in mina. Daca oasele alea de mort ar avea vreo putere, ar ajunge rugaciunea, nu ar mai fi nevoie de obiceiuri amintind de cele ale unor triburi primitive... Nici nu ma mir ca rid strainii de ''romanii diasporezi'', aia considerati cu 3 minute mai destepti decit populatia tarii de catre Covid-voda si fanii sai...
Raspunde

Marius

Acum 1 săptămână

Doamne fereste, sa nu ajungeti vreodata in situatia in care sa nu mai asteptati alt ajutor decat de Dumnezeu si de la sfinti... Ar fi fost grav pt. voi...
Raspunde

Trandafir Veronel

Acum 1 săptămână

Sa nu cedam in fata strainilor care ne calca in picioare traditiile si istoria milenara! Poporul roman este purtatorul valorilor sfinte romanesti, ale neamului nostru ales! Ce e romanesc nu piere!
Raspunde

Ignoramus

Acum 1 săptămână

Pare ilogic dar ce a facut doamna aceasta e fundamentat stiintific. Dupa cum au demonstrat oamenii de stiinta rusi de la Academia de Fizica Bio-Cuantica a Patriarhiei din Moscova, moastele emit un flux de particule leptonice incarcate cu energie gama-variabila. Prin plasarea unei tesaturi (de exemplu o masca) in proximitatea acestei surse de energie se va modifica structura moleculara a tesaturii respective incarcand-o cu particule leptonice. Dupa aceea in contact cu biocampul unui om bolnav, particulele inmagazinate in tesatura echilibreaza biocampul ducand la insanatosirea bolnavului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus