Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Bărbat găsit mort într-un container care a luat foc azi-noapte, în Tălmaciu

Bărbat găsit mort într-un container care a luat foc azi-noapte, în Tălmaciu

Un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat în Tălmaciu, într-o anexă tip container în care a izbucnit un incendiu.

În cursul nopții pompierii militari ai Punctului de lucru Șelimbăr au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă în localitatea Tălmaciu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă tip container. La fața locului au intervenit și voluntarii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tălmaciu.

Au ars anexa în totalitate pe o suprafață de aproximativ 35 metri pătrați, precum și diverse materiale textile și plastice.

În interiorul anexei a fost identificat un bărbat care avea în jurul vârstei de 70 de ani, decedat, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit produs la un aparat folosit pentru încălzire.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus