Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Competiții de fotbal, cros, tenis de masă și șah la „Zilele Sportive Rășinari 2021”

Competiții de fotbal, cros, tenis de masă și șah la „Zilele Sportive Rășinari 2021”
Vineri, 15 octombrie, de la 09.30, la Rășinari se va da startul celei de-a XII-a ediții a acțiunii „Zilele Sportive Rășinari 2021”.
 
„În cadrul proiectului vom organiza competiții de: fotbal, cros, tenis de masa și șah; competiții unde așteptam să participe un numar cât mai mare de copii și tineri din localitate. Startul competițiilor sportive va fi la Baza Sportivă Rășinari Arena cu cros și fotbal. Competițiile care vor încheia ziua dedicate acțiunilor sportive vor fi cele de tenis de masă care va avea loc în Centrul de tineret Rășinari și cea de șah la Primăria comunei Rașinari”, transmit organizatorii evenimentului.
 
Activitățile sportive se vor desfășura după un regulament, iar câștigătorii vor fi răsplătiti cu premii de către organizatori, Primăria Comunei Rășinari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și Asociația Clubul Sportiv “ Păltiniș” Rășinari .
 
„Crosul Toamnei 2021” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu și primar/ masculin și feminin, la Baza Sportivă Rășinari Arena.
 
„Cupa Păltiniş- fotbal” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu si primar, la Baza Sportivă Rășinari Arena, după regulamentul Federației Române de Fotbal.
 
„Cel mai bun şahist” se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria comunei Rașinari.
 
„Cupa tenis de masă 2021” se desfășoară în Centrul de Tineret Rășinari.
 
Se va impune purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de distanțare atăt în spațiul exterior, căt și interior. Deplasarea participanților la Baza Sportivă Rășinari Arena se va face cu un autobuz care va pleca din centrul comunei la ora 9.
 
Parteneri proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari, Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari, Școala Octavian Goga Rășinari.Proiectul este cofinanțat de către Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Sportive prin Asociația Sportivă Păltiniș Rășinari și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului (P1- Program de centre de tineret al MTS și P2- Program Sportul pentru Toți al MTS).

Comentarii

2 comentarii

Popa

Acum 1 lună

In republica Rasinari nu e pandemie?!
Raspunde

Cocosila

Acum 1 lună

Nu, ca aia-s baieti destepti si fac ceva pe testele lui Mullis!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus