Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
24°C

VIDEO Cîţu: angajaţii care nu sunt vaccinaţi şi nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate, public şi privat, vor trebui să se testeze pe banii proprii - proiect de lege

VIDEO Cîţu: angajaţii care nu sunt vaccinaţi şi nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate, public şi privat, vor trebui să se testeze pe banii proprii - proiect de lege

Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat că a semnat un proiect de lege care va fi depus joi la Parlament şi care prevede că angajaţii din sistemul de sănătate public şi privat şi cei din IGSU şi aviaţie ce nu sunt vaccinaţi anti-COVID şi nu au trecut prin boală vor trebui să se testeze pe banii proprii.

"Alături de alţi membri din Guvern - Kelemen Hunor, Cseke Attila şi Lucian Bode - am semnat un proiect de lege pe care îl vom depune în Parlament. Pe scurt, angajaţii care nu sunt vaccinaţi şi nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate, public şi privat, vor trebui să se testeze pe banii proprii. Şi cei din IGSU şi cei din aviaţie. Această propunere a venit de la domnul ministru Bode", a declarat Cîţu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa de Guvern, citat de Agerpres.

El a susţinut că, dacă nu ar fi fost moţiunea de cenzură prin care Guvernul a fost demis săptămâna trecută, acest proiect ar fi fost aprobat de Cabinet şi transmis Parlamentului în procedură de urgenţă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Cocosila

Acum 10 luni

De ce sa se testeze pe banii lor? Ce, vaccinurile le-a cumparat Citu pe banii lui? Nu! Pe bani publici. Atunci, despre ce vorbim? Ce fac astia, acum, in guvern, e absolut o nebunie.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 9 luni

a dat toți banii publici pe vaccin. dacă nu vrei moca, scoate banu de test. și dacă pleci altundeva, tot așa e.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus