Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Bărbat reținut de poliție după ce l-a bătut pe un rășinărean, pe stradă

Bărbat reținut de poliție după ce l-a bătut pe un rășinărean, pe stradă

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut de poliție după ce, în data de 6 octombrie, l-a agresat fizic și l-a amenințat pe un localnic din Rășinari.

Se pare că cei doi se cunoșteau și, pe fondul unor probleme mai vechi, s-au luat la bătaie pe stradă. Totul s-a întâmplat în 6 octombrie. În timp ce se afla pe stradă, rășinăreanul de 55 de ani a fost agresat fizic și amenințat de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate. Victima a sesizat în scris Secția 1 Poliție Rurală Șelimbăr, la plângerea depusă fiind anexat și certificatul medico-legal eliberat de Serviciul de Medicină Legală Sibiu.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate în cauză, la data de 13 octombrie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de presupusul agresor, care la aceeași dată, a fost reținut pe baza de ordonanță și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

Ieri bărbatul a fost prezentat procurorului care supraveghează urmărirea penală din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin.2 din Codul Penal și amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 206 alin 1din Codul Penal, precum și măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus