Vineri,
28.01.2022
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Cum găsești cărți online la cele mai bune prețuri?

Cum găsești cărți online la cele mai bune prețuri?

Atunci când cumpărăm cărți dorim să găsim în librărie prețuri cât mai mici sau cât mai multe reduceri. Chiar și atunci când achiziționăm cărți online, atenția noastră se îndreaptă, de obicei, asupra ofertelor speciale de care putem beneficia: fie un preț redus, fie un pachet promoțional, fie transport gratuit. Este bine cunoscut faptul că în librăriile din mediul online prețul cărților este mai mic comparativ cu cele din librăriile fizice.

Care sunt motivele pentru care întâlnim diferențe de preț la librăriile fizice și la cele din mediul online?

- Principalul motiv pentru care cărțile au prețuri mai mici în librăriile online se datorează faptului că acestea nu au o locație fizică.

- În primul rând, librăriile online nu au nevoie de un spațiu fizic de primire a vizitatorilor și de expunere a cărților. Acestea pot fi vizualizate exclusiv online, fiind împărțite pe categorii adecvate și putând fi vizualizate cu ajutorul filtrelor precum: categorie, autor, editură, preț.

- În al doilea rând, fiind vorba despre o librarie online, nu este nevoie de un număr mare de angajați, întrucât sediul operațional este, de multe ori însăși depozitul de cărți. Astfel se reduc costurile cu întreținerea spațiului fizic și cu resursele umane, iar în acest fel se reduc costurile cărților.

Cum beneficiem de cele mai bune reduceri oferite de librăriile online?

Reducând cheltuielile cu spațiul fizic și cu personalul, librăriilor le este mai ușor să ofere prețuri mici la cărți, reduceri frecvente sau alte beneficii. Prețurile cărților le putem verifica online, pot fi de asemenea făcute comparații între mai mute cărți, ulterior alegând cartea care prezintă mai mare interes.

Mai mult decât atât, promoțiile sunt disponibile de cele mai multe ori în pagina de pornire, iar suplimentar, la cărțile cu preț redus sunt expuse atât prețul întreg, cât și cel cu reducerea aplicată. Prețurile sunt comunicate transparent, fiind astfel la curent cu toate ofertele active.

Însă cum ne putem bucura de oferte fără a verifica constant site-ul librăriei? Simplu: prin crearea unui cont pe site-ul librăriei online și prin abonarea la newsletter. Abonându-ne la newsletterul pe care îl pune la dispoziție o librărie online, primim e-mailuri ori de câte ori se activează o campanie promoțională, se actualizează stocuri de produse sau se anunță reduceri de preț. În perioada reducerilor de multe ori utilizatorii se așteaptă să primească pe e-mail listă cu reducerile aplicate pentru a se putea pregăti de cumpărături. O librărie cu reduceri exact asta face: își ține la curent utilizatorii cu privire la campaniile în curs și la cele viitoare.

Pentru cei dintre noi care vânzează prețuri mici, în perioada reducerilor cu siguranță se va profita la cele mai bune prețuri la cărți. Astfel, cu banii alocați în mod normal achiziției unei singure cărți, de la o librărie online în perioada reducerilor se pot cumpăra mai multe cărți în același preț.

Oferă librăriile online și alte beneficii pe lângă cele legate de prețul scăzut al cărților?

Cu siguranță beneficiile pe care librăriile online le aduc nu se limitează la costul redus al produselor. Beneficiile sunt numeroase, însă principalele sunt legate de preț, accesibilitate și de transportul produselor.

Pentru persoanele pe care transportul le pune adesea în dificultate, cu ajutorul unei librării online se pot comanda cărți în orice cantitate se dorește, acestea fiind livrate direct la domiciliu. Fie că se doresc cărțile pentru uz personal, fie pentru a le oferi cadou cuiva drag, se scapă astfel de grija transportului.

Avantajul survine faptului că achiziționând cărți de o valoare minimă stabilită de către librărie, ne putem bucura și de transport gratuit. Așadar, pe lângă prețurile mici de care beneficiem la achiziția de cărți, ne bucurăm și de transport fără costuri adaugate, oriunde în țară.

Cărțile preferate vor ajunge la noi fără să fie necesar să ne deplasăm personal pentru a le ridica, ceea ce este cu siguranță un real avantaj.

O librărie cu reduceri în care găsim numeroase titluri la prețuri foarte bune este Librăria Delfin. Peste 75.000 titluri din varii domenii sunt disponibile în cadrul librăriei, iar ofertele și promoțiile permanente sunt mai mult decât apreciate de iubitorii de carte, care doresc să facă frecvent achiziții pentru a-și îmbogăți biblioteca, însă sunt atenți și la preț.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus