Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Modernizare de cartier: în Terezian se aștern rulouri de gazon

Modernizare de cartier: în Terezian se aștern rulouri de gazon

În cadrul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii din cartierul Terezian, echipele de muncitori plătite din banii sibienilor au început să refacă spațiile verzi cu rulouri de gazon.

Primele astfel de rulouri de gazon au început a fi așternute pe strada Gladiolelor, după ce în prealabil au fost pregătite sistemele subterane de irigare. Muncitorii de la Grădina viselor, contractată de antreprenorul general al lucrării – Geiger Transilvania SRL, sunt cei care întind aceste rulouri. ”Mai sunt și unii sibieni care ne spun că de ce punem gazon în loc să facem aici parcări. Dar sunt și oameni care ne-au spus că e foarte bine, că e nevoie de spații verzi”, descriu muncitorii care lucrau vineri dimineața pe strada Gladiolelor.

Potrivit unui anunț al Primăriei Sibiu, nu peste tot în cartierul Terezian spațiile verzi vor fi primenite cu gazon. ”Pe strada Gladiolelor, pe zonele verzi de pe aliniamentul stradal, a început plantarea gazonului, iar în paralel se plantează sămânță de iarbă în zona  Aleii Târgu Cailor. Până în momentul în care prinde rădăcini, gazonul trebuie protejat și de aceea contăm pe cetățeni să ne sprijine în această acțiune și să nu calce pe gazonul proaspăt așternut”, fac apel cei din Primărie la spiritul civic al locuitorilor orașului. Potrivit administrației, în zonă urmează să mai fie plantați 100 de arbori.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2314

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Chiar eu

Acum 1 an

Gazonul va ține pana va da căldură când se va usca, pentru că nu au prevăzut și sisteme de irigații. Vorba unui prieten trăim în iobagland.
Raspunde

Sorin

Acum 1 an

Daca cititi si articolul nu doar titlul… “ după ce în prealabil au fost pregătite sistemele subterane de irigare.”
Raspunde

Dublu, triplu standard?

Acum 1 an

In Strand, pe unde e cam terminat, adica asfaptat si trotuare, ciu ciu refacere spatii verzi, stalpi noi langa cei vechi, plin de cabluri. Buna dimineata Electrocon! Idem prin Hipodrom (Str. Luptei). In Terezian, mai ales la blocul turn unde e un anumit partid, avem gazon dar trotuarele doar la nivel de beton. Aoleu mama...!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus