Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Dosar penal pentru un sibian: a provocat un incident rutier, apoi le-a dat polițiștilor un permis fals

Dosar penal pentru un sibian: a provocat un incident rutier, apoi le-a dat polițiștilor un permis fals

Un sibian s-a ales cu dosar penal sâmbătă, la amiază, după ce a provocat o tamponare și le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals. 

Incidentul s-a petrecut pe strada Podului. Sibianul, în vârstă de 44 de ani, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar în fața sa. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

După producerea tamponării, bărbatul le-a înmânat polițiștilor Biroului Rutier Sibiu un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, document care nu ar fi corespuns normelor legale corespunzătoare, existând astfel suspiciunea că permisul prezentat ar fi unul fals. De asemenea, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul nu figurează în bazele de date specifice ca deținător al dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus