Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

O tânără își caută mama biologică, în Sibiu. „M-am născut prematur, pe 23 martie 1986, la maternitatea din Sibiu”

O tânără își caută mama biologică, în Sibiu. „M-am născut prematur, pe 23 martie 1986, la maternitatea din Sibiu”

Bianca s-a născut prematur, pe 23 martie 1986, iar mama ei a lăsat-o în grija doctorilor. Anii au trecut, dar ea a continuat să se gândească la cea care i-a dat viață. Și-a făcut chiar și un test ADN și a găsit o parte a familiei ei de sânge, dar nu renunță până nu va ajunge să își găsească părinții. Tânăra a cerut ajutorul celor de la The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

Puteți să citiți mai jos povestea ei, iar dacă aveți informații despre familia Biancăi, puteți să o contactați prin intermediul paginii de Facebook de mai sus.

„Numele meu la naștere a fost BIANCA. M-am născut prematur pe 23 martie 1986 la maternitatea din SIBIU. Cântăream doar 1,5 kg și probabil acesta a fost motivul pentru care am rămas în spital în grija doctorilor. Nu știu dacă numele a fost dat de mama sau de asistente. Nu știu cum se numea ea, cine erau părinții mei, nu am reușit nici până astăzi să le aflu numele. Dar eu continui să îi caut. Din acest motiv am făcut deja un test ADN și am găsit o verișoara adoptată din Sibiu. Verișoara mea nu își cunoaște familia biologica dar mi-a dat câteva informații utile ce mă vor ajuta, sper, la găsirea familiei mele.

Îmi caut familia biologică cu ajutorul vostru și îmi doresc să o găsesc pentru că am întrebări  multe, prea multe. Ce știu e numele mătușii mele, se numea TEREZA BURCSA, din SIBIU. Sora ei e mama mea dar la fel de posibil e ca fratele ei sa fie tatăl meu. Mătușa are aproximativ 50 ani.

Vă puteți imagina cât de greu îmi este să îi găsesc singură. Aproape imposibil, dar cu ajutorul vostru știu că pot ajunge la ei. Sper ca DISTRIBUIRILE voastre să ajungă la rudele mele și să faceți încă un om fericit! Sunt aici așteptând cu nerăbdare orice semn despre ei. Vă mulțumesc!”

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Iliescu

Acum 1 lună

Acestor copii nu le-a spus nimeni niciodata ca, tigani fiind - Burcsa e nume de tzian - sansele lor sa-si gaseasca parintii sunt spre zero. Mai ales ca tiganii nici nu au acte cum trebuie si si obisnuiesc in mod traditional (autentic) sa-si abandoneze copiii (asta daca nu-i pun la cersit). Utopii din-astea cu "sa-mi gasesc mama pentru ca am multe intrebari" ....sunt prostii .... daca o gasesc pe mama constata numai cu durere ca e probabil o tiganca ce locuieste cine stie in ce mahala.....
Raspunde

Julius

Acum 1 lună

România are o problemă și este vorba despre tine! Mă dezgustezi cu remarcile tale rasiste. Ești mai rău decât cel mai rău țigan!
Raspunde

Simona

Acum 1 lună

Vrea sa isi gaseasca mama ca sa ce? Niciodata nu am inteles de ce vor copii astea sa isi cunoasca parintii?! Nu cred ca sunt atat de naivi incat sa creada ca mama care i-a abandonat vrea sa stie ceva despre ei. O sa ii povesteasca ca nu a avut posibilitati.....nu a avut conditii.....nu a avut bani.....Ei cauta iubire si sprijin dar din pacate aceste persoane o sa ii dezamageasca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus