Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Barna despre Guvernul USR: cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă, dar faptul că au stat acolo și au luptat pentru Cetatea lor a făcut să fie respectați

Barna despre Guvernul USR: cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă, dar faptul că au stat acolo și au luptat pentru Cetatea lor a făcut să fie respectați

Dan Barna, propus ministru de Externe în guvernul cu care USR va merge în Parlament, face o comparație între formațiunea politică și spartani. El a adăugat că USR e singurul partid responsabil din această criză politică, deoarece e singurul care a venit cu o propunere de premier și și-a asumat guvernarea.

 „Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă în fața armatei lui Xerxes, dar faptul că ei au stat acolo în trecătoare și au murit luptând pentru cetatea lor a făcut să fie respectați și să arate că se poate. Dacă și noi ne punem palma la spinare, România nu mai are nicio șansă. USR mâine arată exact asta – capacitatea și caracterul de a înfrunta această criză”, a spus Dan Barna la B1 TV, citat de digi24.ro

„Ceea ce vă spun e un lucru foarte clar pe care, din fericire - și am văzut niște sondaje - românii îl văd foarte limpede: există un partid care-și asumă guvernarea în situație de pandemie. Ăla e USR și premierul desemnat e Cioloș. Ideea că ne dăm și noi deoparte că ce-o să zică, o să comenteze un analist sau altul... România are nevoie de guvernare azi. Opiniile, procesele, amenințările dacă se iau măsuri dure pot fi făcute după ce trecem de criză. Hai să ieșim din criză, ăsta e mesajul”, a adăugat el.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Io

Acum 2 ani

300 de penali guralivi si fara minte
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Politicienii de rit (mai) vechi au cultura formata de directivele si propaganda PCR, cei de rit nou, o au de la TV. Cum naiba sa mai iesim din mocirla cu asa oameni in fruntea tarii?
Raspunde

B.Utoru

Acum 2 ani

(Ha)Barnistule, cei 300 de spartani nu erau acolo „la Sparta”, ci la Termopile (în Attica) și nu luptau pentru „Cetatea lor” ci pentru Atena. Cam așa de priceput ești și la politică!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus