Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Închiderea Transfăgărășanului a fost amânată

Închiderea Transfăgărășanului a fost amânată

Pentru că vremea este frumoasă și se anunță în continuare cu soare, drumarii au decis să amâne închiderea Transfăgărășanului. Transalpina, însă, rămâne închisă.

Conform calendarului obișnuit, circulația pe DN7C (Transfăgărășanul) între km 104+000 (Piscu Negru – județul Argeș) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă – județul Sibiu) se închidea în data de 20 octombrie. Anul acesta, vremea bună i-a determinat pe drumari să amâne restricția. ”Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR care s-a întrunit pentru analiza închiderii circulației pe Transfăgărășan a luat decizia amânării termenului de 20 octombrie, având în vedere condițiile meteorologice favorabile din prezent”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Sursa citată nu arată, însă, pentru cât timp a fost amânată închiderea circulației.

De cealaltă parte, în ceea ce privește circulația pe Transalpina, decizia CNAIR este de a menține măsura închiderii circulației. ”Menționăm că măsura închiderii circulației rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, mai arată reprezentanții CNAIR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1041

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus