Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bărbat dat jos din avion la Cluj, pentru că a refuzat să poarte mască. Pasagerii au aplaudat

Bărbat dat jos din avion la Cluj, pentru că a refuzat să poarte mască. Pasagerii au aplaudat

Polițiștii de la aeroportul din Cluj-Napoca au dat jos din avion un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție. După ce nici personalul avionului, nici poliția nu au reușit să-l convingă să-și pună masca, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l coboare din avionul care pleca spre Londra, în aplauzele pasagerilor, scrie publicația Cluj24.ro.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam.

Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: „haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!”. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, spune Eric.

Nici personalul avionului şi nici poliţiştii n-au reuşit să-l convingă pe bărbat să poarte masca. În cele din urmă, el a fost dat jos din avion. Iar pasagerii au aplaudat uşuraţi.

Vedeți imaginile aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2263

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 ani

Sperăm că și la Sibiu e la fel
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

la Sibiu e ...ca la Sibiu...o MEGA abureala!
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Asa aplaudau si cand au iesit rezultatele votului de la prezidentiale, de la parlamentare si acum vad ei ce-au aplaudat... Parca numai in comunism se mai aplauda?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus