Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Acțiune de plantare de copaci în comuna Roșia

Acțiune de plantare de copaci în comuna Roșia

Peste 60 de copaci au fost plantați astăzi în comuna Roșia în cadrul acțiunii "Roșia verde- dăm nume copacilor". Acțiunea a fost realizată de Primăria Comunei Roșia la inițiativa mai multor părinți, cu participarea școlii generale Roșia. Fiecare copac a primit numele celui care l-a plantat.

„Sunt foarte bucuros că la Roșia avem o comunitate puternică. Îi felicit pe toți participanții, le mulțumesc părinților pentru implicare și susținere. Dragi copii, știu că majoritatea participați la prima acțiune de acest gen și vă doresc tuturor să dați nume cât mai multor arbori! Îmi doresc să fiți interesați în continuare de locul unde trăiți, munciți, învățați, de protejarea mediului înconjurător. Sunt convins că de la zi la zi veți fi mai implicați, motiv pentru care mă înclin în fața dumneavoastră! Vă aștept și la alte acțiuni de plantare și ecologizare care vor avea loc în comuna noastră!”, a declarat primarul Ioan David.

Sursă foto: Facebook/ Comuna Roșia

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 901

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dumitru Hulea

Acum 8 luni

Se pare că cei majoritatea elevilor de la școala gimnazială din Roșia sunt țigani. Sași mai sunt în Roșia?
Raspunde

Rostogan

Acum 8 luni

Mda, nu e rau dar mai bine plantau vreo 6000.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus