Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-1°C

Arafat despre concedii: Nu ai certificat de vaccinat sau de trecut prin boală, nu poţi să te cazezi în hotel

Arafat despre concedii: Nu ai certificat de vaccinat sau de trecut prin boală, nu poţi să te cazezi în hotel

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, vineri, referindu-se la românii care vor dori să plece în concediu în perioada următoare, că în hoteluri vor fi cazate doar persoanele care au certificat verde, respectiv sunt vaccinate sau au trecut prin boala COVID - 19.

După şedinţa de Guvern, Raed Arafat a fost întrebat de jurnalişti ce sfat le dă românilor care vor dori să petreacă concediul în perioada următoare, având în vedere zilele libere de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie.

"Dacă îi primesc alte ţări! (...) Părerea mea este că cel mai bine acum este să stăm unde am fost - pentru că, atenţie, ce n-am zis: şi la unităţile de cazare vor trebui să fie prezentate certificatele verzi, inclusiv în hoteluri. Nu test. Adică, e clar: n-ai certificat de vaccinat sau de trecut prin boală, nu poţi să te cazezi în hotel. Şi asta cred că este aplicat deja în foarte multe ţări din Europa. Eu am văzut acest lucru mergând la o şedinţă la Ljubljana, la Preşedinţia slovenă, şi primul lucru care s-a cerut la hotel, la cazare, a fost certificatul verde. Adică, nu suntem singurii care aplicăm astfel de reguli la acest moment", a explicat Arafat, citat de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Elzorab

Acum 1 an

Excluderea testului este doar in Romania lui Arahat. A venit timpul sa se duca de unde a venit.
Raspunde

Miora

Acum 1 an

Pana la vara mai trec peste noi 3 valuri. Ne imunizam cu totii, nu ne mai trebuie certificat verde sau vernil.
Raspunde

MariaM

Acum 1 an

Romania este singura tara in care s-a scos din certificatul digital/verde testul, de altfel, singurul care poate sa asigure lipsa transmiterii virusului. Astfel, domnule Arafat, incalcati Regulamentul UE 2021/953 care specifica foarte clar faptul ca certificatul digital, nediscriminator, include cele 3 puncte: testare, vindecare sau vaccinare. Certificatul aplicat de dumneavoastra este singurul din lume profund discriminator. Rusine! "Succesuri" in instaurarea dictaturii, domnule Arafat, sansele sunt maxime, romanii dorm!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus