Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Doar turcii au licitat pentru continuarea autostrăzii Sibiu - Pitești, dincolo de Boița. Investiție de 4,6 miliarde de lei

Doar turcii au licitat pentru continuarea autostrăzii Sibiu - Pitești, dincolo de Boița. Investiție de 4,6 miliarde de lei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit o singură ofertă la licitația pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 Boița - Cornetu din Autostrada Sibiu – Pitești, anunță Economica.net.

Pentru această etapă a licitației au fost invitați inițial să depună oferte șase candidați.

Până la termenul limită de depunere a ofertelor, care expira miercuri, 20 octombrie, s-a înscris doar Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret AS – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret AS.

Reprezentanții CNAIR au menționat că Etapa I a procedurii de licitație restrânsă „Proiectare și Execuție „Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2:Boița – Cornetu” a fost finalizată în data de 23.07.2021 fiind transmise totodată și Invitațiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor, către cei 6 Candidați precalificați la prima etapă.

„Operatorii economici interesați au avut la dispoziție un termen inițial de 2 luni pentru pregătirea ofertelor (20.09.2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor”, se mai arată în comunicatul CNAIR.

Valoarea estimată a contractului este de 4,63 miliarde de lei fără TVA.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 2 ani

Partea bună e că nu vor fi contestații,iar la o simplă căutare pe internet despre aceste firme, s-ar părea că sunt serioase.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus