Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Jules - Bistro Restaurant din Sibiu participă la "Gout de France”.

Jules - Bistro Restaurant din Sibiu participă la

Jules - Bistro Restaurant din Sibiu participă alături de alte trei restaurante româneşti, două din Bucureşti şi unul din Cluj-Napoca, participă la cea de-a şasea ediţie a "Gout de France/Good France", eveniment care aduce un omagiu tradiţiei gastronomice din regiunea Valea Loarei, transmite Agerpres.
Celelalte trei restaurante sunt Atelier de Cuisine din Cluj-Napoca, Gargantua KSLF şi Relais&Chateaux Le Bistrot Francais din Bucureşti.
Ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Laurence Auer, a precizat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că scopul evenimentului este şi împărtăşirea la nivelul şcolilor din industria ospitalităţii a valorilor gastronomiei şi formării profesionale. Ea speră că această mişcare va încuraja o "gastronomie responsabilă", care respectă sănătatea şi mediul.
România participă la acest eveniment pentru al şaselea an consecutiv, restaurantele oferind clienţilor meniuri care au vocaţia de a onora gastronomia franceză de cea mai înaltă clasă şi de a pune în valoare stilul de viaţă francez.
A şasea ediţie a "Gout de France/Good France" se desfăşoară între 14 şi 22 octombrie. 

Vizualizari: 1527

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bai

Acum 1 lună

Gout=Gust, nu good/bun
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus