Jules - Bistro Restaurant din Sibiu participă alături de alte trei restaurante româneşti, două din Bucureşti şi unul din Cluj-Napoca, participă la cea de-a şasea ediţie a "Gout de France/Good France", eveniment care aduce un omagiu tradiţiei gastronomice din regiunea Valea Loarei, transmite Agerpres.
Celelalte trei restaurante sunt Atelier de Cuisine din Cluj-Napoca, Gargantua KSLF şi Relais&Chateaux Le Bistrot Francais din Bucureşti.
Ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Laurence Auer, a precizat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că scopul evenimentului este şi împărtăşirea la nivelul şcolilor din industria ospitalităţii a valorilor gastronomiei şi formării profesionale. Ea speră că această mişcare va încuraja o "gastronomie responsabilă", care respectă sănătatea şi mediul.
România participă la acest eveniment pentru al şaselea an consecutiv, restaurantele oferind clienţilor meniuri care au vocaţia de a onora gastronomia franceză de cea mai înaltă clasă şi de a pune în valoare stilul de viaţă francez.
A şasea ediţie a "Gout de France/Good France" se desfăşoară între 14 şi 22 octombrie.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: jules , meniu , franta , Sibiu , restaurant
Vizualizari: 2551
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Q
Acum 1 oră
Newman
Acum 2 ore
Ron
Acum 3 ore
Eu
Acum 3 ore
Emil