Luni,
06.12.2021
Partial Noros
Acum
6°C

77,57% din pacienții internați în spitalele din Sibiu sunt nevaccinați

77,57% din pacienții internați în spitalele din Sibiu sunt nevaccinați

Din totalul de 442 de pacienți internați în cele opt spitale din județ, 361 sunt nevaccinați, în timp ce restul de 81 sunt persoane care au cel puțin o doză de vaccin, conform unui document transmis de Instituția Prefectului. Rezultă un procent al persoanelor nevaccinate, aflate în spitalele Covid de 77,57%.

Situația pe fiecare spital Covid din județ, de astăzi, 24 octombrie 2021:

Unitatea

Număr  pacienți       COVID pozitivi internați

Număr pacienți COVID pozitivi nevaccinați din total pacienți internați

Număr pacienți COVID pozitivi vaccinați din total pacienți internați

Spitalul Clinic Județean de Urgență SIBIU

148

115

33

Spitalul Clinic de Pediatrie SIBIU

18

18

0

Spitalul de Pneumoftiziologie SIBIU

63

50

13

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” SIBIU

34

26

8

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” SIBIU

14

9

5

Spitalul General Căi Ferate SIBIU

44

36

8

Spitalul Municipal MEDIAȘ

67

63

4

Spitalul Orășenesc CISNĂDIE

54

44

10

                                                                                          TOTAL

442

361

81

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Calcul simplu

Acum 1 lună

77% din internati sunt nevaccinati. Procentajul asta ar fi suficient ca sa deschida ochii nevaccinatilor. Insa, situatia se schimba in continuare dpdv al evolutiei bolii. Din toti cei internati, o parte ajung la ATI, si vaccinati si nevaccinati, dar procentajul celor nevaccinati creste catre 85%, si din nefericire, din cei care ajung la ATi o parte mor, iar procentul celor decedati nevaccinati mai urca o treapta pana la 90-92%. Si cu toate astea, nevaccinatii o tin sus si tare ca vaccinul e inefiicient. Fiecare e liber sa traga propria concluzie.
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 lună

AndreiD, elzorab si altii, voi astia care sunteți antivaccinisti, care desi traiti realitatea din românia, sper ca citiți bine și titlul asta și altele din TS sau de prin toata presa romaneasca si straina. Ce se întâmplă in ro e f grav, mor ff mulți oameni, o Europă întreaga ne arata cu degetu, dar e ok. Noi suntem la 40% grad de vaccinare, ei la 80 si 90. E ok, la noi mor 500 pe zi si avem atat ati cat si restul spitalelor pline, la ei sunt goale si mor cativa oameni la o populație dubla sau tripla ca a Ro. Si totusi ei si cu noi cei vaccinati si pro-medicina moderna suntem tembelii, iar voi astia anti-orice sunteti aia isteții. Voi sunteți f tineri, f aroganți, nepăsători, e ok. Eu unul nu doresc rau nimanui, va doresc si voua tot binele din lume. Da stau si ma gandesc totusi la momentul cand cineva ff apropiat voua (parinti familie sau amici) o sa moara de covid, brusc si brutal. In momentul acela oare, o vom tine tot asa cu gura mare si erori grave pe care le lansați?? Ramane sa vedem, aveti toate șansele sa se întâmple avand in vedere ca in general cei mai in varsta, parinti bunici etc, se cam iau după tineri in privința vaccinării. Totuși eu sper sa va ocolească ghinionul, desi vad ca insistați f mult sa dati vina pe vaccinați pt morții si bolnavii din toamna asta. Eroare grava + tupeu +nesimțire. Și totuși daca eram vaccinați masiv, de 20 de ori erau mai putini morti. Deci nu cu 20, ci de 20 de ori. Faceti voi calculele, pe zi. 110mii de romani vaccianti azi, 80mii cu prima doza, e ok cat de cat, usor usor oamenii încep sa priceapă ca suntem cea mai de kkt tara de prin Ue si nu numai.
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 lună

Si tot pt AndreiD, elzorab si echipa antivaccinistilor (de la psd sibiu sau de la cine vreți voi), va adresez si o întrebare cat se poate de matura si de serioasa. Vreo secunda, in viata voastră, cea de anul acesta, v-ati gandit cumva ca ati contribuit și voi la decesele din jurul vostru? Morții aia au luat covidul de la voi nevaccinati. Dormiți bine??? Răspund tot eu pt voi, DA! pt ca aveti un anume caracter jegos, care n-are nimic de-a face cu mortu sau cu altu', da-i in măsa pe aia... , va interesează propria persoana si atat. Mi-e greata efectiv. Si continuați sa scrieți cretinisme aici si acum in ceasu al 18-lea, cu situația mai grava ca-n Lombardia.
Raspunde

Cu atâta răutate nu e bine

Acum 1 lună

Atitudinea aceasta negativă nu va face bine, pe lângă covid sunt multe alte afecțiuni si cu aceasta agitație zi de zi nu va vad prea bine. Lăsați pe fiecare sa aleaga ce dorește, pe termen lung nu știm ce urmări pot avea serurile de aceea ce azi poate părea ok, maine poate sa nu mai fie, nu suntem noi Dumnezeu, sa fim seriosi.
Raspunde

Burebista

Acum 1 lună

Nu e adevărat! E o dezinformare, 77,57% dintre cei internați sunt nevaccinați pentru că cei vaccinați mor imediat sau după chinuri groaznice => nu au cum să mai fie internați! Nevaccinații au sângele strămoșesc pur și neîntinat de ADN-ul care ni-l injectează Bigfarma să ne controleze! /s
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus