Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Au început vânzările în Valletta Park, cel mai nou proiect rezidențial Zacaria

Au început vânzările în Valletta Park, cel mai nou proiect rezidențial Zacaria

Dezvoltatorul Zacaria a lansat vânzările pentru noul proiect rezidențial din Sibiu, Valletta Park, situat pe Calea Șurii Mici. Ansamblul cuprinde 3 blocuri cu apartamente de 2, 3 și 4 camere și se adresează în principal angajaților din Zona Industrială de Vest, dar nu numai.

După încheierea cu succes a două proiecte rezidențiale în Sibiu, Valletta Valley - un complex cu 72 de apartamente în Valea Aurie, respectiv Valletta Lane – un cartier cu 61 de vile în Șura Mică, Zacaria a pornit lucrările, zilele trecute, la cel mai nou proiect rezidențial din oraș – Valletta Park. Noul ansamblu de pe Calea Șurii Mici cuprinde 3 blocuri cu regim mic de înălțime și un total de 121 de apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, disponibile spre vânzare începând din această săptămână. Proiectul va beneficia de un loc de joacă, grădini și zone verzi, parcare privată cu 198 de locuri, precum și spații comerciale la parterul primei clădiri.

Apartamentele sunt generoase ca suprafață, pornind de la 47 mp utili și ajungând la 106 mp utili, la care se adaugă grădini sau balcoane. Prețurile pornesc de la 1.160€/mp util +TVA, în care este inclus un loc gratuit de parcare, iar locuințele se predau la interior la stadiul de alb. Structura blocurilor va fi realizată din beton armat, iar pereții exteriori și interiori vor fi din cărămidă. Totodată, apartamentele vor fi dotate cu centrale termice Ariston și instalații de încălzire în pardoseală. Spațiile comune, balcoanele și terasele vor fi finalizate la cheie, iar blocurile vor fi prevăzute cu lifturi, pentru confortul locatarilor.

Noul cartier marca Zacaria este localizat în cea mai promițătoare zonă rezidențială a Sibiului, foarte aproape de viitorul spital județean și de zona de agrement Lacul lui Binder. Departe de trafic și agitație, rezidenții se vor bucura, însă, de același confort ca cei din mijlocul orașului, fiind la câteva minute distanță cu mașina de centre comerciale, Piața Cibin sau centrul istoric.

“Într-o perioadă în care traficul din Sibiu a devenit din ce în ce mai greu de suportat, așezarea proiectului nostru pe Calea Șurii Mici oferă un beneficiu semnificativ celor care lucrează în zona industrială, într-o piață în care cele mai multe investiții imobiliare se concentrează în direcțiile diametral opuse zonei de vest. În afară de aceasta, suntem convinși că, o dată cu finalizarea proiectelor publice de anvergură, aici va avea loc următoarea expansiune imobiliară a Sibiului, fiind astfel o investiție sigură de viitor. Valletta Park este alegerea ideală pentru cei aflați în căutarea unei locuințe spațioase și confortabile, oferind un mix de calitate și accesibilitate, într-o locație avantajoasă”, a declarat Marius Moga, Sales & Marketing Director Zacaria.

Cei interesați să afle mai multe despre Valletta Park, pot intra pe pagina proiectului: vallettapark.ro, pe Facebook sau pot suna la numărul de telefon 0799 73 53 75.

Zacaria, parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, și-a început activitatea în domeniul rezidențial în anul 2005, în Sibiu. Pe lângă cele două proiecte dezvoltate aici, în portofoliul companiei mai intră un ansamblu cu 182 de apartamente în București, vândut în totalitate, precum și un cartier privat cu 112 vile, situat în Pipera, și acesta aproape de a fi încheiat. Planurile imediate includ lansarea altor două proiecte rezidențiale, în Craiova și în capitală, precum și lansarea unui centru comercial în centrul orașului Cisnădie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3866

Comentarii

2 comentarii

Carcotel

Acum 2 ani

Peste 1000 eur/ mp in mijlocul lanului de cucuruz? Fraier cine sa, nu cine cere.
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 2 ani

dati navala acum cat este oferta! Din primavara creste pretul ca e cerere, crestere economica si cainii cu covrigi in coada!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus