Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Mitropolitul Ardealului, de Ziua Armatei: În ciuda tuturor necazurilor, să avem curaj bărbătesc

Mitropolitul Ardealului, de Ziua Armatei: În ciuda tuturor necazurilor, să avem curaj bărbătesc

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat luni, cu ocazia Zilei Armatei Române, că ar trebui "să avem curaj bărbătesc pe care să-l împrumutăm de la această oaste specială", în ciuda tuturor necazurilor şi încercărilor, potrivit site-ului oficial al mitropoliei.

"În această zi de cinstire a Armatei Române am înălţat o rugăciune de mulţumire adresată lui Dumnezeu pentru toate binefacerile care au venit asupra slujitorilor acestei instituţii. Lor le transmitem acum urările de bine, ani mulţi şi binecuvântaţi pentru ca noi să avem linişte, încredere şi mai ales speranţă într-un viitor mai bun şi într-o linişte deplină. Şi pentru ca sărbătoarea să fie împlinită ne-am amintit de cei care stau la temelia tuturor realizărilor noastre şi a vieţii pe care o trăim noi, eroii noştri. În ciuda tuturor necazurilor şi încercărilor, să avem curaj bărbătesc pe care să-l împrumutăm de la această oaste specială pusă spre paza noastră, a tuturor. Mulţi ani tuturor celor ce ostenesc astăzi în Armata Română!', a spus ierarhul, potrivit Agerpres.

Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului şi locţiitor de Episcop al Episcopiei Devei şi Hunedoarei, a participat luni la ceremonia organizată în faţa Cercului Militar din Sibiu pentru a sărbători Ziua Armatei Române. Ierarhul a săvârşit o slujbă de mulţumire şi de binecuvântare a militarilor care ostenesc necontenit pentru apărarea ţării, precum şi un parastas pentru toţi eroii şi soldaţii căzuţi pe câmpul de luptă.

foto Mitropolia Ardealului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Borat Sagdiyev

Acum 9 luni

Oare ce factură a tăiat Înaltpreasfinţitul în numele Marelui Alb? Sau asta a intrat la capitolul „Marketing”?
Raspunde

Fane

Acum 9 luni

Bah, mai terminati cu armata la sibiu! Altceva nu avem in orasul asta, decat armata! Am vazut ce a facut armata in 89 la sibiu, genocid! TERMINATI NAIBII CU ARMATA ASTA !!! In curand o sa ne vaneze pe strazi, bravia armata romana, condusa de un ardei umplut, generalul politruc, umflatul NATO! Terminati cu idioteniile astea ! Armata in cazarmi si la instructie. PUNCT! Grade, Salarii si pensii nesimtite, oricum au din frageda pruncie! MARSH !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus