Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Criză de Favipiravir în trei spitale din Sibiu care tratează bolnavi cu COVID-19

Criză de Favipiravir în trei spitale din Sibiu care tratează bolnavi cu COVID-19

Bolnavii diagnosticaţi cu COVID-19 şi care sunt internaţi în trei spitale din judeţul Sibiu mai au pentru două zile medicamentul Favipiravir, a declarat, marţi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Lucian Blăguţiu.

Spitalul de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, Spitalul Municipal din Mediaş şi Spitalul Orăşenesc din Cisnădie au anunţat deja DSP că au stocurile de Favipiravir pe terminate.

"Stocurile înţeleg că sunt pe terminate, mai au stocuri pentru una - două zile. (...) Va trebui să trimitem adresă la minister, referitor la Favipiravir, pentru că se pare că medicamentul la noi în ţară, o problemă, care va trebui să o rezolve ministerul pe achiziţie. Şi acest medicament îl mai au spitalele pe o perioadă limitată. (...) Cisnădia, Pneumologia şi Spitalul Mediaş, (...) mă refer la Favipiravir", a spus Lucian Blăguţiu, în şedinţa Colegiului Prefectural, citat de Agerpres.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus