Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Târgul săptămânal din Mediaș rămâne deschis

Târgul săptămânal din Mediaș rămâne deschis

Activitatea care se desfășoară în fiecare zi de joi, în cadrul târgului săptămânal din Mediaș rămâne deschisă publicului larg, cu respectarea tuturor normelor sanitare și a restricțiilor care se impun la momentul actual.

Astfel, accesul în zona târgului din municipiul Mediaș este permis până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție. De asemenea, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Măsurile amintite sunt dispuse la nivel național, prin Hotărâre de Guvern și se aplică indiferent de rata de incidență cumulată la 14 zile.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus