Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Cerșetorii își dau banii pe amenzi. 160 de sancțiuni, de peste 48.000 de lei, aplicate în trei luni

Cerșetorii își dau banii pe amenzi. 160 de sancțiuni, de peste 48.000 de lei, aplicate în trei luni

Angajații Poliției Locale Sibiu au aplicat 160 de amenzi cerșetorilor pe care i-au identificat în lunile iulie-septembrie 2021, în oraș. 

Potrivit raportului emis de Poliția Locală, zonele în care au fost depistate cel mai des persoane care apelează la mila publicului sunt: strada Mitropoliei, Bulevardul Mihai Viteazu, Piața Unirii, străzile G-ral Magheru, Semaforului și Nicolae Bălcescu. Amenzile aplicate în timpul acestor controale au fost în valoare totală de 48.480 de lei.

În același timp, polițiștii lucrează la combaterea fenomenului de comerț stradal neautorizat. Persoanele care au încercat să își vândă marfa deși nu aveau acest drept au primit un total de 67 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.000 de lei. Persoanele care au practicat comerț stradal neautorizat au fost depistate în principal pe strada Semaforului, Bulevardul Mihai Viteazu, strada Nicolae Bălcescu și strada G-ral Magheru.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Fake news

Acum 1 an

Ăsta e fake news. Ati luat date de la ANAF privind procentul de achitare a amenzilor aplicate pentru practicarea cersetoriei?aaaa
Raspunde

Abramburic

Acum 1 an

"Cerșetorii își dau banii pe amenzi" Serios ? Cred că e o glumă titlul ! Câte amenzi din alea au fost și plătite ?! Ce să execute silit primaria la un om al străzii.. hainele de pe el ? Pe bune !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus