Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Dune: Part Two va ajunge în cinematografe în octombrie 2023

Dune: Part Two va ajunge în cinematografe în octombrie 2023

O continuare a filmului "Dune" a fost confirmată după debutul extrem de promiţător al superproducţiei SF la box-office-ul nord-american, informează DPA, citat de Agerpres.

Warner Bros a declarat că "Dune: Part Two" va ajunge în cinematografe în octombrie 2023.

Primul film, cu o distribuţie plină de vedete, cum ar fi Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson şi Oscar Isaac, a fost lansat luna aceasta şi a avut parte de o primire călduroasă din partea criticilor.

Pelicula s-a bucurat de succes şi la box-office, obţinând aproximativ 40,1 milioane de dolari în America de Nord weekend-ul trecut, cu circa 10 milioane de dolari mai mult decât era aşteptat.

Compania de producţie Legendary, care a anunţat "Dune: Part Two", a declarat: "Acesta este doar începutul... Mulţumim celor care au văzut @dunemovie până acum şi celor care se vor duce să îl vadă în zilele şi săptămânile ce vor urma".

"Suntem încântaţi să continuăm călătoria!", a adăugat compania.

"Dune" a debutat în SUA atât în cinematografe cât şi pe platforma de streaming HBO Max - o mişcare care a declanşat o uriaşă controversă când a fost anunţată, anul trecut.

Regizorul peliculei, Denis Villeneuve, s-a numărat printre cei care au criticat această decizie, pe care Warner Bros a apărat-o, considerând-o o concesie necesară în timpul pandemiei de coronavirus.

"Dune" este o adaptare a romanului cu acelaşi nume al lui Frank Herbert din 1965.

foto Dune/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus