Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
10°C

G4Media: PSD a cerut jumătate din ministere la negocierile de marți seara cu PNL, între care finanțe, transporturi, interne

G4Media: PSD a cerut jumătate din ministere la negocierile de marți seara cu PNL, între care finanțe, transporturi, interne

PSD a cerut jumătate din ministere la negocierile de marți seara de la Vila Lac, între care finanțe, transporturi și interne, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la discuții. Potrivit acestora, PSD ar mai fi solicitat și Secretariatul General al Guvernului, o poziție cheie pentru controlul actelor normative din Guvern.

Pe de altă parte, surse din conducerea PSD au negat că ar fi cerut jumătate din ministere.

Negocierile au eșuat însă din cauza opoziției vehemente a președintelui PNL, Florin Cîțu, care a cerut în continuare sprijin pentru guvern minoritar, o variantă pe care PSD nu o susține.

O întâlnire de taină a avut loc marți seară între delegații PNL și PSD la Vila Lac. Liberalii și social-democrații au încercat să negocieze timp de o oră susținerea unui guvern, au explicat surse politice pentru G4Media.

foto Gov.ro

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 1 lună

pnl=psd=ciuma
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus