Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Un bărbat din Agnita își caută fata de 12 ani. A plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors

Un bărbat din Agnita își caută fata de 12 ani. A plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În după-masa zilei de 27 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01:15, fiica sa minoră, CERCEA ANDRA MARIA, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Agnita, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 45 de kg, ochi căprui, păr lung, negru cu roșu. 

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta sau eventuale semne particulare 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus