Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ciucă: Am depus mandatul de premier desemnat. Biroul Politic Executiv a decis retragerea mandatului

Ciucă: Am depus mandatul de premier desemnat. Biroul Politic Executiv a decis retragerea mandatului

Biroul Executiv al PNL a decis, luni seara, ca Nicolae Ciucă să-şi depună mandatul de premier desemnat şi flexibilizarea mandatului de negociere.

"BEx i-a propus domnului Nicolae Ciucă, premier desemnat, să depună mandatul de premier desemnat. Este o decizie a BEx. A doua decizie este de a propune BPN - mâine va fi un BPN în format fizic - de a flexibiliza mandatul", a spus Cîţu, la sediul central al PNL, citat de Agerpres, după şedinţa BEx care a avut loc în format de videoconferinţă. 

„Biroul Politic Executiv a decis retragerea mandatului, motiv pentru care am să depun mandatul. Am convingerea că toate activitățile care se vor desfășura la nivelul partidelor trebuie să se bazeze pe dialog și să înțeleagă situația prin care trece țara în acest moment. Fac din nou apel la responsabilitate, stabilite, maturitate politică astfel să se găsească o formulă de majoritate consolidată pentru un guvern. Urmează negocierile la nivelul președintelui României și dumnealui va lua decizia nominalizării", a spus Nicolae Ciucă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 964

Comentarii

1 comentarii

Mircea

Acum 2 ani

Deci a fost doar un joc la cacialma. Un joc pe spatele poporului roman...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus