Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Preotul Achim Băcilă, încă internat în spital după ce s-a îmbolnăvit de COVID: vaccinul este microbul bolii supus analizelor, care pregătește corpul uman să reziste la virus

Preotul Achim Băcilă, încă internat în spital după ce s-a îmbolnăvit de COVID: vaccinul este microbul bolii supus analizelor, care pregătește corpul uman să reziste la virus

Achim Băcilă, preotul paroh al Bisericii Mihai Viteazul I din Municipiul Sibiu, transmite un nou mesaj în prag de externare. Părintele se află încă internat la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Contactat telefonic de reporterul Turnul Sfatului acesta a povestit că a ajuns la spital cu plămânii în mare parte afectați și cu o tuse convulsivă care îl epuiza. Decizia de a se prezenta, în urmă cu 14 zile la spital, a luat-o în urma colaborării cu medicul de familie. Două teste făcute din salivă au ieșit negative înainte să se prezinte la spital, însă tusea i-a dar de înțeles că ceva nu este în regulă și a mers la spital. Preotul povestește că a văzut purgatoriul în jurul său.

„Plămânii au fost în mare parte afectați și am avut o tuse convulsivă care m-a epuizat. Oxigen mi s-a pus doar în nas pentru saturație. În spital am văzut Purgatoriu. Intrăm în picioare și aici are loc trierea. Unii ajung în Rai, adică se externează pe picioarele lor și merg acasă, la familie, iar alții nu mai ies pe picioarele lor, îi scot alții cu picioarele înainte. Cadrele medicale sunt excepționale. Au o organizare perfectă, o curățenie perfectă și implicarea lor este deosebită. Astăzi este a 14-a zi de spitalizare, dar este vorba să fiu externat. Da, m-am dus la spital după ce am ținut legătura cu medicul meu de familie. Tușeam foarte rău. Am făcut două teste din salivă, care nu au ieșit pozitive, dar tusea de dimineața de la 4.00 și până la 8.00, episodic, nu mă lăsa. Atunci am decis să merg la spital, povestește preotul.

Pr. Achim Băcilă a ținut să transmită un mesaj legat de perioada petrecută în spital și despre vaccinare. Face o legătură între șarpele de aramă înălțat de Moise și principiul antidotului care se folosește în științe medicale.

Redăm mai jos, în întregime, mesajul preotului.

„Dragii mei, după două săptămâni de spitalizare, astăzi la ceas de externare, doresc să vă transmit următorul mesaj:

Exprim RECUNOȘTINȚĂ eternă Prea Sfintei Treimi, Tatălui și Fiului și Sf.Duh, Maicii Domnului și tuturor sfinților.

Apoi, RECUNOȘTINȚĂ temporară personalului medical din Spitalul Pneomologic (T.B.C.) din Sibiu: medici, asistenți, infirmieri, etc. cu precădere dl. dr. DRĂGHILĂ, pentru competență, abnegație, și slujire a aproapelui.

RECUNȘTINȚA e o carte mică dar în paginile ei bate o inimă mare. Cunoașterea și știința sunt de la Dumnezeu. El e Atotștiutorul si  Atotstăpânitorul. El ne descoperă ce TREBUIE să știm. Noi să ne însușim de la cei ce li s-a descoperit: BINELE ȘI RĂUL. Toate-mi sunt îngăduite, dar nu toate de folos. Toate-mi sunt îngăduite, dar nu toate zidesc zice Sf. Ap. Pavel în 1Corinteni 10, ver.23, apoi se întreabă: Cine dintre oameni le știe pe cele ale omului în  afară de duhul omului care este în el? Așa și cele ale lui Dumnezeu nimeri nu le-a cunoscut în afară de Duhul lui Dumnezeu. 1Cor.2/11.

Dacă citim sau recitim Noul Testament, vom vedea cum IISUS HISTOS folosește cuvinte le-a înălța sau înălțare referindu-se la El. Dar nu cum avem noi în calendar: Înălțarea Domnului la cer, ci, e vorba de înălțarea Sa pe Cruce. Aici simbolul e foarte evident. Așa cum Moise a înălțat șarpele de aramă în pustiul Sinai, pentru ca cei mușcați de șerpi să nu moară, tot așa HRISTOS se va înălța pe Cruce ca orice om care CREDE ÎN EL să nu piară ci să aibă viață veșnică. Dacă prin simpla uitătură la șarpele de aramă omul își asigura viața, sănătatea, privirea LA HRISTOS merge mult mai departe, vindecându-l pe Om de păcate și-i ASIGURĂ VIAȚA VEȘNICĂ.

Eu văd în șarpele de aramă și un SIMBOL premergător al principiului antidotului care se folosește în științe medicale.

VACCINULUL de la descoperirea lui n-a fost altceva decât microbul bolii respective supus unor riguroase analize de laborator științifice devenind temporar inofensiv și astfel inoculat, pregătește corpul uman sau animal să ÎNTÂMPINE cu rezistență virusul sau bacteria respectivă. Rămâne ca fiecare dintre noi să ia decizia cea mai bună în ceea ce privește VACCINAREA ASTĂZI  !!!

Cu îmbrățișare hristică, pr.Achim.”

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

7 comentarii

Gigi kent

Acum 2 luni

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Macar in ultimul ceas acest preot nu asteapta "binecuvantarea Sinodului" ca sa recomande vaccinarea! Sanatate si minti luminate enoriasilor ca sa-i urmeze sfatul!
Raspunde

Râsu plânsu

Acum 2 luni

Mama mama ce exprimări întortocheate… dacă și gândește precum se exprima e clar…
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sf.Petru

Acum 2 luni

O să dai colțul dacă te vaccinezi părinte, să nu zici că nu ți-am spus dacă vei ajunge în fața mea.
Raspunde

Bambolero

Acum 2 luni

care nu i-ai dat medicamentele la ăsta?
Raspunde

Cuviosi si cuvioase

Acum 2 luni

Asta imi aminteste de o butada: Vai, frumos a vorbit părintele, dar n-am înțeles nimic!
Raspunde

Max rasinareanul

Acum 2 luni

Ceea ce nu ne lamureste parintele e cum ramane cu efectele adverse?Sau la asta nu s-a gandit!
Raspunde

Novax

Acum 2 luni

Da da...deaia un coleg care tocmai s-o vaccinat o venit la lucru cu virusul in el si m-o imbolnavit si pe mine, care eram perfect sanatos si ma simteam bine. Asa ca cine pe cine imbolnaveste de fapt ??? Da stii ce ? Tot nu ma vaccinez, ca trece cu medicamentele traditionale, voi faceti-va 10 doze sa fiti siguri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus