Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
6°C

Revolta unei asistente din Sibiu: i-am rugat să se vaccineze şi nu au făcut-o şi acum sunt la noi bolnavi

Revolta unei asistente din Sibiu: i-am rugat să se vaccineze şi nu au făcut-o şi acum sunt la noi bolnavi

O asistentă medicală care îngrijeşte de doi ani de zile pacienţi cu COVID-19, dar s-a implicat constant şi în campanii de vaccinare, Mihaela Oprean de la Spitalul General Căi Ferate (C.F.) din Sibiu, a declarat, pentru AGERPRES, că o revoltă faptul că i-a rugat pe mulţi sibieni să se vaccineze, iar ei nu au ascultat, după care s-au infectat şi au fost pacienţi în acest spital, ajungând să fie îngrijiţi de medicii şi asistentele de aici.

"Ce mă revoltă? Mă revoltă că am mers în campanii de vaccinare şi i-am rugat să se vaccineze şi nu s-au vaccinat şi acum sunt la noi bolnavi. (...) Vă rog, vaccinaţi-vă!", a mărturisit Mihaela Oprean.

După doi ani de îngrijit doar pacienţi cu COVID-19, Mihaela Oprean este optimistă şi speră ca totuşi populaţia să se imunizeze, pentru a evita formele grave ale bolii şi decesul.

Duminică, după ce a ieşit din tura de la Spitalul General C.F. Sibiu, singurul din judeţul Sibiu care internează de la începutul pandemiei doar bolnavi cu COVID-19, Mihaela Oprean a vaccinat cetăţeni veniţi la maratonul care a avut loc la sediul Filarmonicii.

Şi colega Mihaelei Oprean prezentă duminică la Maratonul vaccinării de la Sibiu, Gabriela Stoian, asistentă de Radiologie, a declarat că este surprinsă că încă mai există oameni care nu cred că virusul există şi că boala COVID-19 poate să fie mortală.

"Orice caz te marchează. Decesul este chiar ultima fază, dar până la deces, te poate marca orice! (...) Ce mă revoltă? Faptul că ei nu cred că există virusul. Sunt mulţi care nu cred. Eu i-aş băga în zona roşie, unde sunt pacienţii cu COVID-19 şi poate atunci ar crede sau să vadă cum arată plămânii unor pacienţi infectaţi şi poate atunci ar crede că există virusul. Am avut cazuri când mai aveau 5 % din plămâni. Eu cred că oricine ar înţelege. Ce le-aş spune tuturor? Vaccinaţi-vă!", a arătat Gabriela Stoian, asistent medical Radiologie la Spitalul General C.F. Sibiu.

Pentru a-i motiva pe sibieni să se vaccineze, chiar şi preşedintele Consiliului Judeţean din Sibiu, Daniela Cîmpean, s-a vaccinat în weekend la sediul Filarmonicii. Aici, la acest centru care a funcţionat doar în weekend, s-au imunizat în total 554 de persoane, fiind prezente cadre medicale de la trei spitale din municipiul reşedinţă: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Pneumoftiziologie şi Spitalul General C.F.

"În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 1.338 de persoane împotriva COVID-19, dintre care 700 cu doza I, 162 cu doza II şi 476 cu doza III, fiind administrate 292 doze de vaccin Johnson&Johnson şi 1.046 doze vaccin Pfizer", a transmis luni, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rodica Lotrean

Acum 1 an

Sa ne mai lase cu minciuna! Suntem romani in tara noastra si ne vaccinam cu iubirea strabunilor neamului romanesc, nu cu vaccinuri straine!
Raspunde

Marius

Acum 1 an

Cred ( sper) ca este o ironie adusa celor care nu cred în existenta covid și celor care nu vor sa se vaccineze!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Petrică de la marginea pădurii

Acum 1 an

La Agerpres s-a instaurat politica minciunii. Tot acolo a mințit și doctorița Codru despre tânărul care ar fi murit recunoscând că are certificat de vaccinare fals. Nu mai citiți mizerii scrise de oameni controlați de frică (în cazul cel mai fericit). Sunt atât de asemănători cu Zombie…
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bambolero

Acum 1 an

da prostiile tale comandate de la est de ce le-am citi, papagai?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Elena

Acum 1 an

1. Nu sunt la voi- spitalul nu i al vostru. 2. Persona care m a vaccinat pe mine detinea adevarul absolut: mi a spus ca vaccinatii mor primii. 3.Faptul ca nu aveti abilitati de comunicare va spune ceva?

Raspunde

Ss

Acum 1 an

Bai dar trebuie sa iesiti voi peste tot sa va aratati prostia. Voi sunteti atat de siguri ca detineti adevarul suprem. Si daca ar exista Dumnezeu si ar veni in fata voastra, voi credinciosii si atotstiutorii ati fi in stare sa il rastigniti dinnou. Ca voi le stiti pe toate.
Raspunde

Jiji

Acum 1 an

Unde, la sibiu ? Am vazut ce faceti voi la sibiu, a fost reportajul acela la nivel national ! Faceti exact ce trebuie facut! Sunteti geniali, la fel a fost si calaul Dragomir in dec 89 ! Voi sunteti mai geniali decat el !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus