Sâmbătă,
04.02.2023
Heavy Snow
Acum
-2°C

Consilier local, despre colțurile parcărilor din Ștrand: „reparați bătaia de joc din imagine”

Consilier local, despre colțurile parcărilor din Ștrand: „reparați bătaia de joc din imagine”

După două săptămâni de la sesizarea referitoare la bordurile ascuțite amplasate în cartierul Ștrand, remedierea acestei situații determină un consilier local al Sibiului să descrie situația drept ”bătaie de joc”.

Este vorba de bordurile amplasate în preajma unor parcări din cartierul Ștrand, zonă care face obiectul unui amplu contract de reabilitare și modernizare. ”Dacă vă doriți să aveți cauciucuri noi la mașină dar încă nu vă îndurați să renunțați atât de ușor la cele vechi, soluția e foarte simplă: faceți o vizită în cartierul Ştrand”, scria - în urmă cu mai bine de două săptămâni – consilierul local Ioan Plesciuc (USR) despre această situație, pe pagina lui de Facebook.

Consilierul local Ioan Plesciuc, cel care a sesizat situația din cartierul Ștrand, a fost angajat al Primăriei Sibiu

Acum, Raul Apostoiu, consilier local din aceeași formațiune, atrage atenția asupra modului în care muncitorii au încercat să remedieze situația. ”Primăria și constructorul s-au autosesizat, acesta a intervenit prin «rotunjirea» acelor colțuri. În imaginile alăturate puteți vedea bătaia de joc prin care a înțeles să rezolve problema în stilul «las’ că merge şi aşa». Stimată Terra Building, chiar dacă proiectantul în ignoranța lui nu a prevăzut borduri semirotunde la colțuri, montați-le, reparați bătaia de joc din imagine, care nu vă face cinste nici dumneavoastră și nici Sibiului... lucrului bine făcut, ca să parafrazez un program de țară”, a cerut Raul Apostoiu, tot printr-o postare pe pagina de Facebook.

Modul în care s-a intervenit pentru eliminarea colțurilor ascuțite. Sursa foto: Facebook / Apostoiu Raul Andrei

Potrivit informațiilor culese de Turnul Sfatului, proiectul recepționat și propus mai apoi constructorilor de către Primăria Sibiu prevede colțuri ascuțite în zona parcărilor din cartierul Ștrand. În acest moment, discuțiile dintre executant și administrația locală au în vedere modificarea proiectului  pentru eliminarea acestor colțuri și înlocuirea lor cu borduri ”în rază”.

Sursa foto: Facebook / Ioan Plesciu și Raul Andrei Apostoiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

Elzorab

Acum 1 an

Asa se face. Va aduceți aminte faza cu asfaltarea pomilor pe Victoriei ? După ce s-a sesizat d-na Mureșan cei de la Terra spuneau ca asa e procedura, urmand sa decupeze asfaltul ulterior. Ce e mai trist e ca cei din primarie reveptioneaza asa ceva. Trebuia sa-i pună să scoată bordurile si sa le înlocuiască ce unele de colt
Raspunde

Ombl

Acum 1 an

lucrarea de pe victoriei n-a fost facuta de terra ci de comtram, doar asa ca idee..
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Serena Coroban

Acum 1 an

Mai lasati Strandul si ocupati-va si de celelalte cartiere care nu sunt impanzite de securisti, judecatori si procurori sau de odraslele lor prost crescute! Prin alte parti nu se face nimic si voi va plangeti mereu de cartierul de beizadele!
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Pamant srl o firma foarte apreciata in lume,au construit chiar si piramidele din Egipt !
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

ți-au comandat să postezi ceva, și te-ai făcut de râs :)
Raspunde

Roger

Acum 1 an

Acești oameni minunați și cruciada lor contra bordurilor care nu sunt rotunjite corespunzător.
Raspunde

Bulă

Acum 1 an

Primărița Fodor știe bine de ce se întâmplă pe șantierele unde lucrează cei de la Terra Building , e chiar în cârdășie cu ei. Băcilă își permite să “reducă cheltuielile” fiindcă nimeni din Primăria Sibiu nu-i poate spune nimic atâta timp cât decontează la FDGR.
Raspunde

Vadim

Acum 1 an

Așa cum unii (Total NSA) căpușează la Județ alții la Municipiu (Terra). S-a obișnuit Fodorița cu critica din presă că nici măcar n-o mai afectează; eu cred că ea uită repede ce nu-i convine...
Raspunde

Fane rautu

Acum 1 an

La 1918 cred ca eficienta si aspectul erau mult superioare, halal specialisti!
Raspunde

Porfir Radauteanu

Acum 1 an

Nu inteleg... problema este foarte simpla: nu stii sa parchezi, nu iti iei masina, deci nu risti sa platesci ca un incompetent. Ai cunostinte de parcari, te doare la bascheti. Dar hai sa ne plangem, ca suntem romani, dara... Pff, oarba dupa voi!
Raspunde

Riveran

Acum 1 an

Vad ca in afara de cei de la USR, nimeni nu a "vazut" problemele la santierele din oras. Oare celorlalte partide chiar nu le pasa cyum decurg lucrarile? Chiar toti sa aibe legaturi cu firmele de casa? Ca altfel nu-mi explic, la cat amatorism este, nimeni sa nu faca scandal.
Raspunde

Diogene APBP

Acum 1 an

Am si eu o intrebare: dar de ce trebuie sa lovim bordurile? Ele n-au voie sa se apere? :)) Mai relaxati-va, mai zambiti. Asociatia pentru Protectia Bordurilor si Prefabricatelor Presedinte
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

sunt FOARTE MULTE probleme in Strand...cea semnalata e una din ele!!!
Raspunde

Hipodromean

Acum 1 an

Esti sigur, sigur, sigur ca tu nu esti una din probleme?
Raspunde

Raluca

Acum 1 an

Plesciuc si interesele agentiei imobiliare Edilcon.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus