Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Cum s-a petrecut tentativa de omor din Terezian: vineri după amiază, după o ceartă între iubiți. Femeia, plasată sub control judiciar

Cum s-a petrecut tentativa de omor din Terezian: vineri după amiază, după o ceartă între iubiți. Femeia, plasată sub control judiciar

Tentativa de omor din cartierul Terezian din Sibiu, prin care un tânăr de 37 de ani a fost înjunghiat în inimă de iubită, a fost anunțată prin apel la 112 de un martor, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Apelul la 112 a avut loc vineri, 29 octombrie, la ora 17. 

De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată.

Potrivit autorităților, cei doi iubiți au băut împreună și au început să se certe. Femeia l-ar fi înjunghiat apoi pe bărbat în piept, care a fost transportat la spital și salvat în extremis de medicii sibieni.

Citește și Un tânăr înjunghiat în inimă a fost salvat la spitalul din Sibiu printr-o operație în premieră

"La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 16,50, într-un imobil din municipiul Sibiu, între o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, concubini, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona toracelui. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale" transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv tentativă la infracțiunea de omor. 

Față de presupusa agresoare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 30 octombrie, procurorul de caz a dispus plasarea femeii sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Clau

Acum 2 ani

Bautura interzisa in cursul saptamanii,si ar trebui sa se dea cu prescriptie precum medicamentele sau cu cazier,nu stim sa bem deloc,ba scoti cutitul ba te urci la volan,ba te crezi atotstiutor,ba dai dislike la acest mesaj :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus