Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Preot din Alba Iulia, cercetat după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu şi a oficiat mai multe slujbe

Preot din Alba Iulia, cercetat după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu şi a oficiat mai multe slujbe

Un preot din Alba Iulia, care a fost diagnosticat, duminică, cu COVID-19, este cercetat după ce ar ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu, potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Preotul, care slujeşte la o biserică dintr-o suburbie a municipiului Alba Iulia, ar fi oficiat, după testarea pozitivă, mai multe slujbe religioase.

"Poliţiştii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 43 de ani, din Alba Iulia, ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu, dispusă ca urmare a diagnosticării cu virusul SARS - CoV-2, pentru o perioadă de 14 zile, din data de 31 octombrie 2021. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru zădărnicirea combaterii bolilor", se menţionează în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Kokos

Acum 2 ani

Individul asta , asa-zis popa , merita sa infunde puscaria.Asta sambata a fost testat pozitiv iar duminica , desi stia foarte bine ca e infectat cu covid , a oficiat bine-mersi slujba de duminica , si dupa slujba a oficiat si doua botezuri. Ar fi cazul , ca pe langa puscarie , cele doua familii sa-l dea in judecata si pe civil si sa-i ceara niste daune care sa-l usture pe nesimtit. Si merita si sa fie caterisit din preotie pentru fapta lui.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus