Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO-Polițiștii sibieni caută un șofer filmat cum circulă pe contrasens pe Milea

VIDEO-Polițiștii sibieni caută un șofer filmat cum circulă pe contrasens pe Milea

Un clip video în care un șofer circulă cu viteză pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu s-a viralizat marți pe rețelele sociale.

În imagini se poate vedea cum un șofer intră pe contrasens și evită impactul cu un alt conducător auto care circula regulamentar după ce ajunge până pe prima bandă de pe sensul opus de mers.

Imaginile au fost urcate pe pagina INFO TRAFIC SIBIU de către Marius Crapciu.

Reacțiile nu au întârziat să apară, majoritatea celor care au văzut clipul cerând Poliției să reacționeze, mai ales că scena a fost filmată la doi pași de sediul Inspectoratului de Poliție.

„Domnilor de la poliția română luați un salariu care sunteți plătiți din bugetul statului pentru siguranța cetățenilor..... VEDEȚI CUM SE CIRCULA IN SIBIU PE MILEA???”, scrie un comentator.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție a Județului Sibiu au declarat că deja au demarat o anchetă și este căutat șoferul în cauză.

”În referire la imaginile publicate pe rețelele de socializare, imagini care surprind un conducător auto efectuând o manevră periculoasă în trafic, în municipiul Sibiu, vă comunicăm faptul că, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au declanșat verificări în vederea identificării persoanei aflate la volan și aplicării măsurilor legale în consecință”, au transmis reprezentanții Poliției Rutiere.

Pe de altă parte, oamenii legii atrag atenția șoferilor și tuturor cetățenilor că atunci când sunt martorii unei ilegalități reacția corectă este să alerteze autoritățile competente, nu să caute aprecieri pe rețelele sociale.

”De asemenea, le recomandăm tuturor participanților la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, pieton sau conducător de vehicul, ca în momentul în care surprind astfel de comportamente riscante, să anunțe de urgență cea mai apropiată unitate de poliție și să transmită personalului abilitat cât mai multe detalii cu privire la persoane sau autovehicule”, au concluzionat polițiștii sibieni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4783

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Locatar

Acum 2 ani

In spate, la Dioda fac ture idiotii cu mare viteza, printre copii. Sa puna limitatoare pe carosabil!!!!! Iar un motociclist cu un motor rosu face o galagie infernala!!!!! Cu toba facuta ptr galagie. Si are si prieteni in weekend sa faca galagie cate 2-3. De ce au voie cu motoare care fac galagie????? In jur sunt parcate numai masini ale politistilor, chiar nu vad si nu aud!????
Raspunde

C. Tățean

Acum 2 ani

Subscriu în totalitate la mesajul precedent. Adevărate curse de mașini pe Milea - printre altele- motociclete care fac o gălăgie infernală la orice oră din zi sau din noapte. Automobiliști ce nu mai respectă mai deloc viteza legală. Lipsă de semafoare sau limitatoare de viteză pe Milea și la intersecția Dumbrăvii-Lomonosov, o intersecție tot mai dificil de traversat, în care mașinile nu încetinesc în marea lor majoritate. În acest timp, aproape toate mașinile Poliției stau parcate în fața sediului. Se așteaptă telefoane de la cetățeni... o culme a ridicolului. Ieșiți în stradă și dirijați traficul, care devine tot mai aproape de a fi o junglă urbană !
Raspunde

Bambolero

Acum 2 ani

Cea mai lungă alee in spate la Dioda nu cred că are 100 m, câtă viteză prind, mai locatare?
Raspunde

Apai da da

Acum 2 ani

Zero politie in oras.
Raspunde

Limbaj de lemn si bolovan

Acum 2 ani

“Autoritatile competente” si “cea mai apropita unitate” !????? Adica te uiti pe legi, in codul penal, pe harta si apoi in sfarsit suni UNDE??????
Raspunde

Jean

Acum 2 ani

Cand ai un chimist securist ... ce pretentii sa ai! stati in birouri in continuare sa nu va iradiati de la soare!

Raspunde

Ciocan

Acum 2 ani

Mda, Audi A 5 cu nr CAT , domnul Teodorescu Catalin cumva?
Raspunde

John doe

Acum 2 ani

Asta se intampla cand politia nu mai exista in Romania. Cand ati vazut ultima data politisti pe strada?
Raspunde

Gigi kent

Acum 2 ani

Politistii nu "vede", bre! E la fel pe toate arterele principale noaptea... Toti cu masini si motoare "tunate" care fac un zgomot infernal. ARR / RAR / Politie -> noapte buna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus