Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Anunț pentru emiterea acordului de mediu - KAUFLAND ROMANIA S.C.S

Anunț pentru emiterea acordului de mediu - KAUFLAND ROMANIA S.C.S

KAUFLAND ROMANIA S.C.S.” anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul – “Comasare imobile inscrise in CF nr. 130073 si CF 130066, construire Hipermarket in regim parter si constructii anexe interioare si exterioare (container bufet tip "imbiss-grill" si terasa acoperita, spatii tehnice, post trafo, rezervor PSI, padocuri carucioare, statii incarcare vehicule electrice), amenajari exterioare incinta (platforme parcare, spatii verzi, drumuri, trotuare, rampa andocare), amenajare accese rutiere si pietonale, racorduri la drumurile publice, retele tehnico-edilitare in incinta, bransamente utilitati, imprejmuire teren, organizare de santier, conform PUZ aprobat cu HCL NR. 150 / 22.04.2021, amplasare totem publicitar, panouri si reclam pe fatade”,propus a fi amplasat in municipiul Sibiu, Calea Cisnadiei, nr. FN, judetul Sibiu.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, si la sediul din Sibiu, str. Dealului, nr. 24, judetul Sibiu, in zilele de luni – vineri intre orele 10.00 – 12.00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1610

Comentarii

1 comentarii

Ombl

Acum 2 ani

Noimebrie 2021 in plina pandemie, proiectul nu poate fi consultat pe internet?! Avem 2 ore pe zi in care putem sa mergem fizic la sediul agentiei de mediu. Multumim partidului si secretarului partidului comunist roman. (aplauze, ura-ura)

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus