Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

Ce facem în weekend? Mergem în drumeție și participăm la ateliere handmade

Ce facem în weekend? Mergem în drumeție și participăm la ateliere handmade

Primul weekend din luna noiembrie aduce la Sibiu  mai multe evenimente atât pentru adulți, cât și pentru copii. Participăm la ateliere hand-made, mergem la cinema și la teatru și plecăm în drumeție pe traseele Eurorando. 

Vineri, 5 noiembrie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

A doua ediție a Concursului de pian „Sub aripile lui Enescu” va avea loc vineri, de la ora 13, la Sala Oglinzilor / FDGR Sibiu. Concursul este adresat tinerilor pianiști, iubitori ai muzicii și dornici de afirmare. Mai mute informații găsiți aici.

În acest weekend, evenimentul Internațional Transylvanian Grand Prix revine la Sibiu. Pe lângă obișnuitele WDSF World Open Standard și Latino, WDSF Youth Open Standard și Latino, Rising Star Standard și Latino și competițiile internaționale de clasă pentru toate categoriile de vârstă, în acest an Transylvanian Grand Prix va găzdui la Sibiu, pe 6 și 7 noiembrie trei campionate mondiale. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Dune”, „Eternii” „Ron o ia razna”, „Familia Monstrulescu 2”,  sau „A fost odată-n Soho” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 6 noiembrie

În cadrul programului Anii Drumeției, de la ora 9, sunteți invitați la o plimbare „Pe Plai”, potecă tematică amenajată în această vară de primări Racovița. Mai multe detalii referitoare la organizare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

CreativAct vă invită de la ora 10:30 la un atelier de relaxare prin pictură. Rezervări se fac la numărul 0746736606. Detalii suplimentare găsiți aici.

De la ora 11, Teatrul Gong vă invită la spectacolul „Vaca Rosalinda”, o fabulă muzicală. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

De la ora 12, la căminul cultural din Rășinari se desfășoară un atelier hand made de creație florală. Mai multe informații găsiți aici.

Duminică, 7 noiembrie

Sunteți așteptați, de la ora 12, la o drumeție cu picnic pe traseele Eurorando, mai exact pe traseul Păltiniș - Poiana Găujoara - Canton Muncel - Poiana Oncești - Vârful Oncești.Informații suplimentare găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus