Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-2°C

Listă de filme și seriale - TOP ecranizări din 2021 pe care ar trebui să le vezi!

Listă de filme și seriale - TOP ecranizări din 2021 pe care ar trebui să le vezi!

Anul 2021 a fost foarte mult așteptat, în mod special din cauza evenimentelor din 2020. Au fost anunțate multe lansări, atât în materie de muzică și cărți, cât, mai ales, în ceea ce ține de industria cinematografică. În timp ce unele seriale și filme au tot fost amânate anul precedent, anul acesta o bună parte din “restanțe” au fost recuperate.

Pe lista serialelor deja îndrăgite de public, care sunt “la zi” cu sezoanele, se numără titluri precum Lucifer sau You. Pe de altă parte, de exemplu, unele filmări continuă să întârzie apariția producțiilor, precum în cazul celui de-al cincelea sezon din The Crown.

La fel cum poți citi mai mult despre Sportingbet Casino aici, în continuarea acestui articol vei afla despre filmele și serialele de anul acesta care s-au făcut remarcate, mai mult ca toate celelalte zeci de producții. Este adevărat însă, preferințele nu se prea pot discuta, așa că topul este conform opiniei publice, fiind greu să fie făcută selecția.

Seriale

Dacă nu te mai saturi de poveștile unor personaje preaiubite, atunci serialele sunt creațiile cinematografice ideale pentru timpul tău liber. Pe lângă cele menționate anterior, anul 2021 a venit cu multe suprize extrem de plăcute, precum mini-seriile WandaVision și Squid Game. Acestea sunt destule de opuse ca tematică, prima fiind inspirată din povestea bazată pe personajele marca Marvel Comics. A doua este o combinație între dramă psihologică și cultura koreană, cu un strop (mai mare) de studiu asupra ambiției și sacrificiului uman, când vine vorba de bani

Tot în categoria de seriale, au apărut continuări și completări a două dintre cele mai iubite serii din toate timpurile - Friends și Gossip Girl.

 • FRIENDS The Reunion este un episod în care actorii se reîntâlnesc toți, oficial, în fața camerelor de vedere pentru a povesti despre timpurile de odinioară. Pe lângă cei 6, mai sunt și alte “personaje” invitate, împreună reflectând asupra serialului, impactului pe care l-a avut, dar și a poveștilor asunse de ochii publicului, atâția ani.
 • Gossip Girl 2021 este un nou sezon, în care drama, poveștile secrete și bârfele sunt reluate și disputate public, de data aceasta știrile fiind date pe un cont anonim de Instagram. Serialul a avut inițial 6 sezoane, cel de anul acesta fiind al șaptelea. Cu toate acestea, el este o versiune nouă, ce începe poveștile altor adolescenți, într-o eră tehnologică cu mult mai modernă, la aproape 10 ani de când precedenta a fost încheiată.

Pe lista de seriale de anul acesta poți include și alte titluri interesante, precum:

 • Shadow and Bone
 • Black Lake: Dystopia
 • Foundation

Acestea au reușit deja să acumuleze destul de multă popularitate, în principal datorită tematicilor pe care le au. Ele se îndreaptă mai mult înspre zona de lumi fantastice, așa că dacă ești fan al forțelor întunecate, al misterelor și al aventurilor palpitante, în lumi necunoscute, dă-le o șansă. FIecare are alt plot, așa că nu vei avea ocazia să te plictisești.

Filme

Anul 2021 a avut mult de recuperat în ceea ce ține de producții cinematografice. Lista de titluri pe care este musai să le vezi până la sfârșitul lui Decembrie, pentru a știi că nu ai “datorii” pe anul viitor, este lungă. Cu toate acestea, dacă reușești să vezi doar câteva, începe cu mult așteptatele filme:

 • Venom: Let There Be Carnage
 • Dune
 • Spider-Man: No Way Home
 • The King's Man
 • The Matrix Resurrections
 • No Time to Die (James Bond)

Ele sunt creații cinematografice superbe, unele fiind continuări sau completări de serii. Până acum, conform opiniei generale, ele nu ar fi dezamăgitoare, așa cum se poate spune despre alte filme din serii cunoscute, lansate în trecut. Fiecare a venit cu un plus în povestea din care face parte, pe lângă reușitele tehnice, performanța actorilor și magia maeștrilor efectelor speciale.

Tu ce părere ai?

Dacă ai terminat deja lista sau dacă ești în căutarea unor filme ce aduc nu doar adrenalină, ci și teamă până în măduva oaselor, poți da o șansă unor titluri precum:

 • Oxygen
 • There’s someone inside your house
 • Nightbooks
 • Deadly Illusions
 • Blood Red Sky
 • Army of the Dead

Cam orice listă de top-uri este subiectivă, indiferent dacă se ține cont de criterii de notare exacte, precum prestarea actorilor, plot-ul, reprezentarea scenică, efectele speciale și nu numai. Cu toate acestea, opinia generală este una după care te-ai putea ghida, și în cel mai rău caz, chair dacă nu îți place, vei avea un nou topic de vorbit cu prietenii și familia, nu?

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1284

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus