Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Cât îi costă pe AUR-iști strângerea de semnături din Piața Mare

Cât îi costă pe AUR-iști strângerea de semnături din Piața Mare

Pentru că nu au purtat mască și nu au cerut solicitat aviz când au organizat strângerea de semnături din Piața Mare, o parte din membrii AUR vor fi sancționați cu câte 1000 de lei de către Poliția Locală Sibiu.

Reamintim că la finalul săptămânii trecute, vineri după-masă, mai mulți reprezentanți ai Alianței pentru Unirea Românilor, în frunte cu liderul George Simion, au organizat în Piața Mare o strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Gestul este unul simbolic, evenimentul având loc în Piața Mare, iar din punct de vedere procedural strângerea de semnături nu are relevanță.

Pe parcursul evenimentului, care a durat mai bine de o oră, numeroși simpatizanți AUR au abordat trecătorii fără să poarte mască de protecție. Inclusiv liderul AUR a refuzat masca, acesta intrând în vorbă cu mulți sibieni și făcându-și poze cu ei.

Ei au fost abordați și legitimați de Poliția Locală.

”Agenții Poliției Locale care patrulau în Piața Mare au legitimat patru persoane care desfășurau o acțiune de strângere de semnături pe domeniul public. La sosirea echipajului de Poliție Locală la fața locului, cele patru persoane si-au pus măștile de protecție pe față. Acestea vor fi amendate de Poliția Locală pentru organizarea și participarea la o adunare publică nedeclarată și neavizată”, au transmis pentru Turnul Sfatului reprezentanții Primăriei Sibiu.

În cazul celor patru persoane amenda este de o mie de lei de persoană.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4086

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

AndreiD

Acum 1 an

Abureli. Nu exista lege care sa interzica strangerea de semnaturi pe domeniul public. Nici lege care sa interzica adunarea oamenilor in piata. Nu exista nici macar lege care sa oblige la purtarea mastii in aer liber. Amenzile daca vor fi contestate in instanta, vor fi anulate. Astea sunt incercarile stangistilor de a speria populatia si de a incarca sa isi consolideze dictatura. Iar mulitienii si jandarmii care au aplicat aceste amenzi pot fi dati in judecata pentru abuz in serviciu. Abuzul in serviciu se pedepseste cu inchisoare intre 2 si 7 ani. Pentru asta chiar exista lege.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Roger

Acum 1 an

„Reprezentanții Primăriei Sibiu” dau din gură ca să se afle în treabă. Strîngerea de semnături nu e o „adunare publică” și nu trebuie „declarată și avizată”. Amenzile pot fi contestate la judecătorie și vor fi anulate. Felicitări auriștilor pentru inițiativă!
Raspunde

Cristian

Acum 1 an

Vom vedea caracterul institutiilor de stat, dupa finalizarea sesizarii depuse fata de faptul ca Iohannis a facut acelasi lucru si... "supiza": nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Iar Politia, in ciuda faptului ca exista filmari si fotografii cu fapta, n-a zis nimic pana acum. Urmarim cu interes desfasurarea anchetei!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gigi Plopeanu

Acum 1 an

Trebuie sa redam Sibiul romanilor si sa stergem istoria rusinoasa a cotropitorilor straini de alta credinta! Suntem romani in tara noastra!
Raspunde

Lucia

Acum 1 an

Cred ca merita sa ne informezi cu date concrete când și de cine a fost cotropit Sibiul și toată zona Transilvania. E o rugăminte.Altfel o sa închidem ochii prost informați.
Raspunde

Mamamia

Acum 1 an

Da, hai sa redam Sibiul Romanilor ca poate ne construiesc un apeduct in Piata Mare...
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Un articol despre cat cheltuie Muthankamon din banii oamenilor pe toate deplasările lui la chermeze, partide de golf, etc? Sa vedeti acolo zerouri.
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Daca strangeau semnaturi pentru lauda sasului cu siguranta nu-i legitima nimeni, asta dovedeste ca politia locala nu e in slujba statului ci e luata pe persoana fizica, de cei care sufoca Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus