Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cîţu, întrebat dacă a încheiat negocierile cu USR: După ce a spus domnul Cioloş, cred că da

Cîţu, întrebat dacă a încheiat negocierile cu USR: După ce a spus domnul Cioloş, cred că da

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, consideră că negocierile cu USR pentru formarea unui viitor guvern s-au încheiat după afirmaţiile liderului acestui partid, Dacian Cioloş.

Întrebat dacă, de principiu, negocierile cu USR s-au încheiat, el a răspuns: "După ce a spus domnul Cioloş, cred că da".

Reprezentanţii PNL, PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale au avut, marţi, la Parlament, primele consultări oficiale pentru formarea unui nou guvern.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a declarat marţi că Uniunea Salvaţi România nu va vota niciodată "un guvern capturat de pesedism", el adăugând că "s-a ajuns în această situaţie din cauza slăbiciunii liderilor penelişti şi cu îngăduinţa preşedintelui Iohannis", scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 904

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus