Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Lucrări la rețeaua de apă din zona Calea Dumbrăvii – strada Argeșului

Lucrări la rețeaua de apă din zona Calea Dumbrăvii – strada Argeșului

Apă Canal Sibiu SA anunță că joi, 11 noiembrie 2021, între orele 9,00 – 16,00, vor avea loc lucrări de cuplare a rețelei de apă de pe strada Argeșului la noua rețea de distribuție de pe Calea Dumbrăvii.

În decursul intervalului menționat, vor rămâne fără apă locuitorii străzilor Argeșului, Vasile Alecsandri, Ioan Slavici, Ion Catina, Goethe și Alexandru Vlahuță.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autocisterne ce va staționa pe strada Argeșului, în apropierea Școlii Gimnaziale ”I.L. Caragiale”. La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Lucrările sunt executate de firma Terra Building, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu, în cadrul Contractului de modernizare a străzii Calea Dumbrăvii, derulat de Primăria Municipiului Sibiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus