Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Accident în lanț la Boița, cu două camioane implicate. Trafic blocat complet pe DN 7

Accident în lanț la Boița, cu două camioane implicate. Trafic blocat complet pe DN 7

Un grav accident de circulație a avut loc duminică seara pe DN 7, în zona localității Boița. Două camioane și o mașină mică sunt implicate, cel puțin o persoană fiind rănită.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că evenimentul a avut loc pe DN 7, în zona localității Boița, și că sunt ”implicate un autoturism și două autocamioane, o cisternă și un camion”.

Șoferul autoturismului, un bărbat in vârsta de 67 de ani, din București, este rănit. 

”Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea circulației în 45-60 de minute”, au transmis oficialii IPJ Sibiu.

Cât privește șoferul rănit, acesta a ajuns la spital.

”Victima, un bărbat de aproximativ 65 ani a suferit un traumatism cranian și atac de panică. A fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă”, spun reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1245

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus