Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

12 elevi raportați cu COVID-19. Nicolae Iorga și Goga printre școlile în care se vor suspenda cursuri

12 elevi raportați cu COVID-19. Nicolae Iorga și Goga printre școlile în care se vor suspenda cursuri

12 elevi au fost raportați astăzi ca fiind infectați cu virusul SARS CoV-2 anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Șapte dintre aceștia sunt din învățământul primar, patru din cel gimnazial și un elev este licean. Școlile Nicolae Iorga, Octavian Goga și Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” din Cisnădie se numără printre unitățile școlare cu elevi diagnosticați cu COVID.

 Luni, 15 noiembrie din cauza îmbolnăvirilor cu COVID și a scenariilor de desfășurare a cursurilor aprobate de către Consiliul de Administrație al ISJ Sibiu, 4.530 de preșcolari și elevi învață în sistem online.Astăzi au fost raportați 12 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Repartiția celor 12 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este următoarea:

       - 7 elevi din ciclul primar (clasele Pregătitoare - IV): Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Sibiu, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu,  Școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Mediaș, Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie, Școala Gimnazială „Georg Daniel Teusch” Agnita;

       - 4 elevi din ciclul gimnazial (clasele V - VIII): Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Sibiu, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 2 Cisnădie, Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie;

       - 1 elev din ciclul liceal (clasele IX - XII): Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie;

În ședința Consiliului de Administrație al ISJ Sibiu de vineri, 12 noiembrie s-au validat scenariile pentru desfășurarea cursurilor din unitățile de învățământ ale județului Sibiu, scenarii pentru săptămâna 15 – 19 noiembrie. Din totalul celor 351 de unități de învățământ, pentru 315 unități de învățământ a fost validat senariul 1 (învățământ „față în față”), iar 36 de unități de învățământ vor desfășura orele în sistem online (4 216 de preșcolari și elevi).

Reprezentanții ISJ menționează că 25 elevi (Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Mediaș) și 1 cadru didactic (Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Mediaș) s-au întors de astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 15.11.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

În județul Sibiu un număr de 4.530 preșcolari și elevi (6,86%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus