Miercuri,
21.02.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Sibiu: 161 cazuri noi. Un tânăr de 31 de ani, nevaccinat, a murit

Sibiu: 161 cazuri noi. Un tânăr de 31 de ani, nevaccinat, a murit

Sibiul se află astăzi pe locul al doilea, după mun. București, în ceea ce privește cazurile noi raportate în ultimele 24 de ore, în țara noastră. Patru pacienți au murit în această perioadă de timp, cel mai mic număr de decedați din ultimele 2 săptămâni, iar aproape 300 de persoane au fost declarate vindecate. 

În această dimineață, în spitalele din Sibiu erau internate 357 de persoane, dintre care 48 pe Anestezie și Terapie Intensivă - 46 adulți și doi copii. 161 de persoane au fost testate pozitiv pentru infecția cu SARS CoV-2, patru pacienți au murit și 285 de persoane au fost raportate ca vindecate. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 405 teste - 61 RT-PCR și 344 rapide.

Dintre cei patru pacienți care au decedat, doar unul era vaccinat, cu prima doză. Este vorba de un medieșean de 85 de ani, care avea prima doză de Pfizer. Un bărbat de 31 de ani, unul de 76 de ani și o femeie de 85 de ani, niciunul vaccinat, au murit la Sibiu, în ultimele 24 de ore.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare 1070 persoane aflate în carantină și 1350 persoane în izolare. 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus