Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Microbuz implicat într-un accident lângă Avrig. Două femei sunt rănite

Microbuz implicat într-un accident lângă Avrig. Două femei sunt rănite

Un accident de circulație a avut loc marți dimineață în județul Sibiu, între localitățile Avrig și Mârșa, cel puțin două persoane fiind rănite.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, evenimentul a s-a petrecut pe DJ 105G. ”Șoferul unui autoturism pătrunde în drumul judetean de pe strada secundară și intră în coliziune cu un microbuz marfă. Două femei, de 59 și 56 de ani, ambele din Avrig, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital conștiente”, au transmis polițiștii.

Șoferul autoturismului are 61 de ani, iar cel al microbuzului 20 de ani, ambii fiind din Mârșa.

”S-au acordat îngrijiri medicale pentru 2 persoane  de sex feminin, de 56, respectiv 59 de ani, care au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente, prima cu escoriații și traumatism cranio facial, iar a doua cu dureri toracice”, au transmis și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au intervenit cu două echipaje SMURD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1097

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus