Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Shopping City Sibiu lansează un concurs pentru micile afaceri creative locale care au nevoie de susținere

Shopping City Sibiu lansează un concurs pentru micile afaceri creative locale care au nevoie de susținere

Shopping City Sibiu dă startul unei campanii de susținere a micilor artizani sibieni și a afacerilor locale creative. Clienții sunt invitați să nominalizeze artiști, meșteșugari, creatori sau mici producători sibieni care au nevoie de susținere, iar trei dintre aceștia vor primi gratuit timp de o lună un spațiu fizic de vânzare, în incinta centrului comercial, un stand dedicat și vor beneficia de o campanie completă de promovare.

Din dorința de a menține vii cultura, tradiția și creativitatea sibiană, Shopping City Sibiu face apel la comunitatea locală pentru a-i identifica pe cei mai talentați artizani, producători sau creatori de idei, care au nevoie de sprijin - de la pictori, sculptori în lemn, marochinărie, ceramică, designeri, producători locali la început de drum, care au un business și caută un spațiu de expunere.

Între 17 și 24 noiembrie, sibienii sunt invitați să își arate sprijinul față de micii antreprenori locali pe care îi apreciază, iar Shopping City Sibiu le oferă șansa de a-și expune produsele în incinta centrului comercial în luna decembrie. Astfel, tot ce trebuie să facă este să acceseze site-ul www.shoppingcitysibiu.ro/ și să nominalizeze producătorii favoriți.

Un juriu Shopping City Sibiu va desemna pe 26 noiembrie cei trei antreprenori locali câștigători. Pe lângă spațiul gratuit de vânzare în perioada 1-31 decembrie în incinta centrului comercial, unul dintre aceștia va beneficia in ianuarie 2022 și de servicii complete de branding.

„Campania „Căutăm Artizani Sibieni!” este un gest de sprijin a valorilor locale care au nevoie să fie văzute, recunoscute și promovate. Cu o prezență de 15 ani pe piața locală, Shopping City Sibiu reprezintă o oportunitate de lansare pentru micile afaceri creative ale sibienilor, dar și un partener pe termen lung pentru aceștia. Vrem să aducem în atenția clienților munca celor care nu au avut până acum ocazia să se promoveze corespunzător și care caută un sprijin, atât de important în perioada aceasta. Misiunea noastră este să fim alături de comunitate pentru a păstra vie creativitatea sibiană, în orice formă a ei”, declară reprezentații Shopping City Sibiu.

Meșteșugarii, artizanii și creatorii locali sunt invitați să se înscrie în concurs la adresa de e-mail: office@shoppingcitysibiu.ro, cu următoarele date: nume, prenume, activitatea pe care o desfășoară (mai exact, ce tip de produse comercializează), datele de contact, o descriere, precum și câteva poze cu produsele.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele

de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În luna octombrie a acestui an, Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Comentarii

3 comentarii

Bobo

Acum 2 luni

Pai sa sustina intai afacerile lor din incinta, la chirii nu fac reduceri, aproape toti operatorii din food court sunt in insolventa, multi au inchis deja. Niste penibili.......
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 luni

ei nu-s case de binefaceri
Raspunde

Bobo

Acum 2 luni

Aloooo, reduceri intai la chiriile chiriasilor vostri, asa ajutati micii intreprinzatori ! In food Court jumatate au inchis deja . Penibililor !!! Ii stoarceti pe aia care au mai supravietuit si cu banii lor faceti campanii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus